najbolji moderatori

moj naj, naj moderator je...

• Bliznakinja

• Blondi

• d1

• Don

• Gazdarica

• Kelis

• Lilu

• Milojko Vasic

• Peta W

• Rastamman

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

GlasNick

Zainteresovan član
Poruka
218
Baš me zanima da li će ova tema da ostane. Dakle, ko su vam najbolji moderatori i, eventualno, zašto? Koga baš ne volite? I što vam se zamerio?
Podešeno je da anketa bude anonimna, nekako mi to izgleda pošteno. Glasa se po jednom...

GlasNick:
Baš me zanima da li će ova tema da ostane. Dakle, ko su vam najbolji moderatori i, eventualno, zašto? Koga baš ne volite? I što vam se zamerio?
Podešeno je da anketa bude anonimna, nekako mi to izgleda pošteno. Glasa se po jednom...

hm...cini mi se da ima jos moderatora....nije ti lista potpuna...

father:
Ovde fali onaj bedni izgovor za moderatora na podforumu "Muzika" cini mi se da se potpisuje sa "..." a i nema Incognita...al ajde...da glasam sto da ne glasam.

Mea culpa. Nema inca, zaboravio sam na njega. Ionako je ostos. Mada ga znam sa club foruma, gde je bio cool lik.
Doduše, ne znam ni gde je on moderator... On je izgleda opunomoćenick Bože ili je na nekom položaju koji je veći od moda... U svakom slučaju, svilena buba.
no hard feelings

JOs nemogu da skontam sto se bwe cwpite ggazadarici nece vam ona leba dati................bre ja sam reko rasta................pa nek ide zivot..................ovo me podseca na trku konja heheh..da vidimo ko ce prvi d astigne...........

GlasNick:
E i meni je to šokantno. Možda modovi mogu više puta da glasaju?
Odo ja na 'ogovaranja', sad sam se setio šta sam propustio...
a sto nisi stavio-la da mozemo da vidimo ko je kako glasao?
@dzokej-sto se ti cepis rasti?
glup ti je komentar,ja smatram da je gazdarica najkorektnija,puna razumevanja i nije zlobna pri zakljucavanju tema.a meni je dala i leba :mrgreen:

hanibal77:
glup ti je komentar,ja smatram da je gazdarica najkorektnija,puna razumevanja i nije zlobna pri zakljucavanju tema.a meni je dala i leba :mrgreen:

Pa, sad ni ja više ne znam. Tad mi se činilo da će se ljudi snebivati da glasaju ako je javno...

hanibal77:
hehh hani nemash pojma.............trebala bi da znash da se ja nikad nisam cepio moderatorima....rasta je dobio glas zato sto je imao najvise posle azdarice...........

E, ja sada imam jedno pitanje....gde je Inco u celoj ovoj prici? Znaci..imao je dobre rezone i reakcije....i nije mi jasno...jel on neko i nesto tu ili sam se ja malo istripovala...????
E sada ...gotivne su mi i Liki i Bossica...i steta sto ne mozemo za dvoje da glasamo....;-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back