Najbolji metod za gubljenje kilaze je...?

Najbolji metod za gubljenje kilaze je...?

• Dijeta

glasova: 4 50,0%
  • Work out - vezbanje

glasova: 4 50,0%
  • Preskakanje obroka

glasova: 2 25,0%

• Ukupno glasova
    8
Koji je po vama najbolji metod za gubljenje kilaze?
Nisam nikad imala problema sa kilazom ali sam uvek bila clan debate kako se ona najlakse skida. Sta vi mislite?
malo smanji kolicinu unete hrane (ali malo, ne puno) i dosta fizicke aktivnosti..trening, trcanje ili setnja u tempu.

Rekreacija i preskakanje obroka, dorucka, rucak slab i vecera pred spavanje osrednje.
Nikad tako nemozes da se ugojis...
preskakanje obroka je najgori nacin i on nikad nece dovesti do mrsavljenja jer se organizam ponasa kao krtica i kad ima manje unose onda to sto dobija skuplja u sebe.

kad hoces da smrsas preporuka je 5 obroka dnevno, ali balansiranih i umerenih.

preskakanje obroka je najgori nacin i on nikad nece dovesti do mrsavljenja jer se organizam ponasa kao krtica i kad ima manje unose onda to sto dobija skuplja u sebe.

Овде бих поставио питање шта у анкети значи прескакање оброка?

Ако је прескакање доручка или вечере због аутофагије, онда подржавам.

Moguce ali jednom kad sam onako malo vise napravio stomak i imao par kg viska ja sam ovom nesvesnom metodom izgubio te kg i vratio se u normalu...

Mozda zavisi i od organizma, recimo ja uglavnom tako neki period u toku godine funkcionisem i uvek sam isti kilo gore dole...

Screenshot_20230601-070909~2.png

:fdlan:

Back