- Poruka
- 15.894
Treba mi dobar internet, znaci negde 20 mbps, koji je operater dobar? Znaci po mogucnosti samo internet, bez televizije. I nemam fiksni..
SBBTreba mi dobar internet, znaci negde 20 mbps, koji je operater dobar? Znaci po mogucnosti samo internet, bez televizije. I nemam fiksni..
Koliko placas i jel moze ugovor na 12 meseci?
Ali isplati se imati EON paket. Mnoštvo kanala, vraćaš unazad ako si nešto propustio. Imaš videoteku filmova. I možeš na nekoliko uređaja instalirati televiziju (ja imam na PC). Ne koristim tv. Tako da kida.supernova nudi samo net za neku pristojnu cifru i to je jedno 60mb. SBB uslovaljava da mora i TV sto je znatno skuplje.
Ali za znatno vecu cenu. Ako nekom treba samo net onda SBB nije dobar izbor...Ali isplati se imati EON paket. Mnoštvo kanala, vraćaš unazad ako si nešto propustio. Imaš videoteku filmova. I možeš na nekoliko uređaja instalirati televiziju (ja imam na PC). Ne koristim tv. Tako da kida.
onda neko od mobilnih operatera i njihov net paketTreba mi dobar internet, znaci negde 20 mbps, koji je operater dobar? Znaci po mogucnosti samo internet, bez televizije. I nemam fiksni..
covek je rekao da nece televiziju.Ali isplati se imati EON paket. Mnoštvo kanala, vraćaš unazad ako si nešto propustio. Imaš videoteku filmova. I možeš na nekoliko uređaja instalirati televiziju (ja imam na PC). Ne koristim tv. Tako da kida.
ne da nije dobar, nego je nemogucAli za znatno vecu cenu. Ako nekom treba samo net onda SBB nije dobar izbor...
Ne znam 50/5 flat za 1500 din (supernova)vs 10-20mb i 100-150GB ograniceno za nesto manje pare kod mobilnih operatera. Deluje mi da je supernova ovog puta najpovoljnija.onda neko od mobilnih operatera i njihov net paket
Ne gledam televizijuAli isplati se imati EON paket. Mnoštvo kanala, vraćaš unazad ako si nešto propustio. Imaš videoteku filmova. I možeš na nekoliko uređaja instalirati televiziju (ja imam na PC). Ne koristim tv. Tako da kida.
Treba mi dobar internet, znaci negde 20 mbps, koji je operater dobar? Znaci po mogucnosti samo internet, bez televizije. I nemam fiksni..
Orion, plus bez ugovorne obaveze.Treba mi dobar internet, znaci negde 20 mbps, koji je operater dobar? Znaci po mogucnosti samo internet, bez televizije. I nemam fiksni..