NAJBOLJI GRUNGE FRONTMEN

NAJBOLJI GRUNGE FRONTMEN

• Eddie Vedder

• Layne Staley

• Jerry Cantrell

• Chriss Cornell

• Kurt Cobain

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakako je vasha stvar,ali ako cete vi da budete duhoviti na moj racun,onda cu i ja na vash.
To sto se dvadeset napaljenih klinaca skupilo da glasa za kobejna nema veze sa mojom opsednoscu Vedderom,i ako ti imas pravo da glasas imam i ja pravo da kazem sta mislim o Kobejnu i onima koji su glasali,a tebi ako se to ne svidja ti slobodno reci zasto bi trebalo glasati za Kobejna a ne za Eddija i molim te probaj umesto duhovitosti da kazes koju recenicu a da ima smisla...a tako me boli i za tebe i za tvoju nedefinisanu devojku....

I da ne bi vise pricali o mojoj opsednutosti Vedderom...ja sam rekao zasto sam glasao za njega , i sta mislim o Kobejnu....a smeta mi samo to sto su za Kobejna glasali oni koji uglavnom veze nemaju sa grungeom niti su culi za bilo koga drugog na anketi,sto su pojedini primeri svojim izletima i pokazali...i nisam opsednut Vedderom,niti sam protiv Kurte,ali mi smeta sto se tako nesto stalno ponavlja....i ako sam to rekao ne znaci da bilo koga napadam niti bilo kome namecem svoje misljenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back