NAJBOLJI GRUNGE FRONTMEN

NAJBOLJI GRUNGE FRONTMEN

• Eddie Vedder

• Layne Staley

• Jerry Cantrell

• Chriss Cornell

• Kurt Cobain

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико је ја разумем у гранџ, само су Кобејн и Корнел гранџ фронтмени, остали су део Сијетл звука који са гранџом нема ама баш никакве везе осим комшијске.
Курт без шансе да га ико стигне.
Корнел и Лејни су веома добри док за плачљивка Ведера никада нисам имао разумевања тако да ни симпатије не долазе у обзир.

PAC-PAC:
Колико је ја разумем у гранџ, само су Кобејн и Корнел гранџ фронтмени, остали су део Сијетл звука који са гранџом нема ама баш никакве везе осим комшијске.
Курт без шансе да га ико стигне.
Корнел и Лејни су веома добри док за плачљивка Ведера никада нисам имао разумевања тако да ни симпатије не долазе у обзир.

Dobro je sto se ne razumes u grunge.....

Prvi koji je pokrenuo grunge,od koga je sve krenulo je zapravo Andrew Wood...al' je on umro posle prvog albuma grupe Mother Love Bone(u kojoj su svirali sadasnji basista i gitarista Pearl Jam)...a kasnije su se svi oni ugledali na Neil Younga(koji je i prozvan kumom grunga) ... al' posto se ocigledno ne razumes u grunge necu ni da komentrisem sve sto si rekao ... slusaj svoje "testere"

Prvi koji je pokrenuo grunge,od koga je sve krenulo je zapravo Andrew Wood...al' je on umro posle prvog albuma grupe Mother Love Bone(u kojoj su svirali sadasnji basista i gitarista Pearl Jam)...a kasnije su se svi oni ugledali na Neil Younga(koji je i prozvan kumom grunga) ... al' posto se ocigledno ne razumes u grunge necu ni da komentrisem sve sto si rekao ... slusaj svoje "testere"

Па неће бити да је баш тако ишло.
Биће да су неки бендови били и пре Мадер Лов Бон, обашка што је и пре поменутог бенда био Грин Ривер.

Али нема везе, ипак ти боље знаш.

Fleur:
Ne razumijem tvoj sarkazam. No dobro, nije bitno, tvoje misljenje. Misli (pisi) sta hoces.

ma, to sam rekla samo u smislu jer kazes da neces da previse pricas o poznatima, ali si eto, sad, hvala ti, malo otkrila o Eddiju... pa sam u tom smislu rekla da se stedis da pricas... nije nikakav sarkazam bio u pitanju. Ali, kao da je tesko naci nesporazum na forumu :)
poz!

I took a drive today. time to emancipate
I guess it was the beatings, made me wise.
But I'm not about to give thanks or apologize...

aaaaaaaaaaah!

PAC-PAC:

Па неће бити да је баш тако ишло.
Биће да су неки бендови били и пре Мадер Лов Бон, обашка што је и пре поменутог бенда био Грин Ривер.

Али нема везе, ипак ти боље знаш.

Da bio je i green river ali je ipak sa Mother Love Bone sve krenulo...

Hvala vi Banši,veoma ste ljubazni.:D

Pearl_Jam_Eddie_Vedder_Signed_Photo.jpg

Nadya:
ma, to sam rekla samo u smislu jer kazes da neces da previse pricas o poznatima, ali si eto, sad, hvala ti, malo otkrila o Eddiju... pa sam u tom smislu rekla da se stedis da pricas... nije nikakav sarkazam bio u pitanju. Ali, kao da je tesko naci nesporazum na forumu :)
poz!

I took a drive today. time to emancipate
I guess it was the beatings, made me wise.
But I'm not about to give thanks or apologize...

aaaaaaaaaaah!
Eh ja sam te onda pogresno shvatila. Nema ljutis? :wink:

pissbottleman
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 13.03.2005.
Lokacija: I'm so high i start to shake up here so high the sky i scrape

Da bio je i green river ali je ipak sa Mother Love Bone sve krenulo...

Па неће бити.
А шта да радимо са ТАД, Скриминг трис, а ако ћемо право и сад Мадхани?

Сва срећа те ти све знаш.

Te grupe su postojale i radile pre Mother Love Bone,ali ipak nisu imale neku popularnost niti im je bila posvecena velika paznja.
Tek kada se pojavio Andrew Wood(a dakle,tema i jeste o frontmenima),krenulo je sve to,jer je on svojim glasom a i pojavom skrenuo paznju na sebe....i tada su se izdigli i AIC i Soundgarden ,a od Nirvane su poceli da prave senzaciju i najavljuju Nevermind,a za prve albume Nirvane niko nije ni znao do tada.,...

Al' nema potrebe da se raspravljamo...eto,izvinjavam se sto sam tako reagovao,malo naprasno reagujem kad neko napadne Eddija,al' imas svoje misljenje i to je tvoja stvar...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back