Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
hahahaha hvala 
al sto se stedis, ne razumem te

al sto se stedis, ne razumem te

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne razumijem tvoj sarkazam. No dobro, nije bitno, tvoje misljenje. Misli (pisi) sta hoces.Nadya:hahahaha hvala
al sto se stedis, ne razumem te![]()
Rimsko uf ne bih ti bila u kozi. :-D Byee.pissbottleman:A meni ces ih poslati?
Ma moze samo posle petka...treba ispit da odradim....kad smo vec kod toga...pissbottleman se odjavljuje...ceka me rimsko...
PAC-PAC:Колико је ја разумем у гранџ, само су Кобејн и Корнел гранџ фронтмени, остали су део Сијетл звука који са гранџом нема ама баш никакве везе осим комшијске.
Курт без шансе да га ико стигне.
Корнел и Лејни су веома добри док за плачљивка Ведера никада нисам имао разумевања тако да ни симпатије не долазе у обзир.
Fleur:Ne razumijem tvoj sarkazam. No dobro, nije bitno, tvoje misljenje. Misli (pisi) sta hoces.
I guess it was the beatings, made me wise.
But I'm not about to give thanks or apologize...
PAC-PAC:Dobro je sto se ne razumes u grunge.....
Prvi koji je pokrenuo grunge,od koga je sve krenulo je zapravo Andrew Wood...al' je on umro posle prvog albuma grupe Mother Love Bone(u kojoj su svirali sadasnji basista i gitarista Pearl Jam)...a kasnije su se svi oni ugledali na Neil Younga(koji je i prozvan kumom grunga) ... al' posto se ocigledno ne razumes u grunge necu ni da komentrisem sve sto si rekao ... slusaj svoje "testere"
Па неће бити да је баш тако ишло.
Биће да су неки бендови били и пре Мадер Лов Бон, обашка што је и пре поменутог бенда био Грин Ривер.
Али нема везе, ипак ти боље знаш.
Elvin:
Eh ja sam te onda pogresno shvatila. Nema ljutis? :wink:Nadya:ma, to sam rekla samo u smislu jer kazes da neces da previse pricas o poznatima, ali si eto, sad, hvala ti, malo otkrila o Eddiju... pa sam u tom smislu rekla da se stedis da pricas... nije nikakav sarkazam bio u pitanju. Ali, kao da je tesko naci nesporazum na forumu
poz!
I took a drive today. time to emancipate
I guess it was the beatings, made me wise.
But I'm not about to give thanks or apologize...
aaaaaaaaaaah!
Banshee:i mislim se i mislim za koga da glasam.
da li eddie ili kurt.
i ne znam sta mi bi,glasala sam za eddiea.
tezak izbor :?