Ne znam da li je skoro bila ova tema, ali me zanima vase misljenje...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam vise na bendove tipa After Forever, Epica, Nightwish, Tristania itd...ali ok, zadovoljna sam odgovorom!Moon Child:posto nisam sigurna o kom to pravcu ti pricas,navedi neke bendove...
mislis na gothic kao post punk,ono the cure,joy division,siouxsie and the banshees,the cult ili...?ako mislis na <----ono to su mi omiljeni :wink: i sisters of mercy,gde njih da zaboravim :shock:
a pokusavam da nabavim bauhaus...
Moon Child:posto nisam sigurna o kom to pravcu ti pricas,navedi neke bendove...
mislis na gothic kao post punk,ono the cure,joy division,siouxsie and the banshees,the cult ili...?ako mislis na <----ono to su mi omiljeni :wink: i sisters of mercy,gde njih da zaboravim :shock:
pa,to sto sam ja rekla nema veze sa goth METALOM,ali sa gothicom-pravim gothicom itekako ima!!!Dont_Break_The_Oath:Moon Child:posto nisam sigurna o kom to pravcu ti pricas,navedi neke bendove...
Izvini,ali post punk period je sasvim druga prica,i samo Siouxsie and the Banshees su imali malo dodirnih tacaka sa punkom.(Prva svirka Sid Viciousa je bila bas u ovom bandu 1977.)
A sto se tice Bauhaus,imam ja sve od njih,od prvog albuma "In The Flat Field" iz 1979. do "Burning From The Inside" 1983.
i btw,sve sto si rekla nema nikakve veze sa goth muzikom.
ja bih rekla da je sve to powerjoGooOOD:ovaj,Nightwish,Blind Guardian,Rhapsody<Camelot(vise su syphony nego goth ali eto:wink: )
Moon Child:pa,to sto sam ja rekla nema veze sa goth METALOM,ali sa gothicom-pravim gothicom itekako ima!!!Dont_Break_The_Oath:Moon Child:posto nisam sigurna o kom to pravcu ti pricas,navedi neke bendove...
Izvini,ali post punk period je sasvim druga prica,i samo Siouxsie and the Banshees su imali malo dodirnih tacaka sa punkom.(Prva svirka Sid Viciousa je bila bas u ovom bandu 1977.)
A sto se tice Bauhaus,imam ja sve od njih,od prvog albuma "In The Flat Field" iz 1979. do "Burning From The Inside" 1983.
i S&tB su na prva dva albuma neki punk,a kasnije i oni prelaze na post punk iliti GOTHIC.
i Sid im je bio prvi bubnjar.
mozda gresim da su na prvom albumu punk,ali siouxsie je na pocetku nastupala u 101 clubu,i druzila se sa Johnnyjem Rottenom,a i Sid im je bio bubnjar.Mozda si u pravu sto kazes da ne znaci da su punk iako su povezani sa ove dve ikone punk muzike...Dont_Break_The_Oath:Izvini ali Siouxsie i kompanije nije imala nikakve veze sa punkom osim sa povezivanjem Sid Viciousa sa njima,a seti se ta dva prva albuma i ko je svirao gitaru na turneji njihovog drugog albuma "Joinhands".
To je bio Robert Smith iz The Cure,a taj covek je onda odbijao da ima svaki,ali svaki kontakt sa punkom.
A sve sto si ti rekla Moon,ima veze sa DARK musicom,ne Goth.Izvini,iskustvo govori ovde.
A malo mi je nejasno kako to moze Blind Guardian da svira goth ili sympho metal,to znaci da su ona dvojca gitarista nepotrebna bandu?Andre se ubi od solaza u zadnjih 18 godina a neko kaze da je to goth ili sympho metal?????????? Blind Guardian samo razvija svoju muziku,ne ide u symphony vode,vec se i dalje drzi onog imperativa koji se zove "Rage For Order" sto je presudno za njihov celokupni razvitak.
fallentemplar:Oath, zasto u svakoj temi pokusavas da solis pamet drugima? Zar ti je toliko stalo da svi vide kako si ti mega heavy muzicar i sve ostalo i kako se besprekorno razumes u sve pravce metala_i_svega_ostalog? Ajde malkice samo iskuliraj, imam utisak da nisam jedini koga iritiras svojim napumpanim stavom...
Sto se tiche gothica, u poslednje vreme:
London After Midnight, Moonspell, Therion, Tristania (stara), Sirenia, 69 Eyes, Sisters Of Mercy... ima jos, ali ovo je ono sto najvise slusam...
Rasta gal:Mislila sam vise na bendove tipa After Forever, Epica, Nightwish, Tristania itd...ali ok, zadovoljna sam odgovorom!Moon Child:posto nisam sigurna o kom to pravcu ti pricas,navedi neke bendove...
a pokusavam da nabavim bauhaus...![]()
Rasta gal:Mislila sam vise na bendove tipa After Forever, Epica, Nightwish, Tristania itd...ali ok, zadovoljna sam odgovorom!Moon Child:posto nisam sigurna o kom to pravcu ti pricas,navedi neke bendove...
Moon Child:ja bih rekla da je sve to powerjoGooOOD:ovaj,Nightwish,Blind Guardian,Rhapsody<Camelot(vise su syphony nego goth ali eto:wink: )
ops:
![]()
Dont_Break_The_Oath:Moon Child:Izvini,ali post punk period je sasvim druga prica,i samo Siouxsie and the Banshees su imali malo dodirnih tacaka sa punkom.(Prva svirka Sid Viciousa je bila bas u ovom bandu 1977.)
marko87:Nightwish, Therion, Camelot, 69 Eyes, Rhapsody, Within Temptation (ako to uopste spada pod tu vrstu, jer oni nemaju simfonijski orkestar iza sebe, ali klavijaturama imitiraju...)...
Luthien:Rasta gal:Mislila sam vise na bendove tipa After Forever, Epica, Nightwish, Tristania itd...ali ok, zadovoljna sam odgovorom!Moon Child:posto nisam sigurna o kom to pravcu ti pricas,navedi neke bendove...
Ee vidis,onda definitvno Nightwish!![]()
VisionOfDisorder:"tr00", sa nulama, kvlt.