najbolji dzojstik...???

• Začetnik teme Začetnik teme krak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

krak

Zainteresovan član
Poruka
267
ljudi ... hmm... koji dzojstik (ali ono sa palicom da se lepo razumemo jer puno ljudi ne pravi nikakvu razliku!!! :P ) .Naime treba mi dzojstik za simulacije letenja (citaj: Sturmovik 2 , Microsoft flight simulator 2004). Koji??? ne preko 25 jura...

Za takvu cenu ti i ne treba nikakav savet. Dovoljno je da odeš u prodavnicu i izabereš jedan džojstik na osnovu šarenila kutije u kojem je upakovan. Naravno, tu prvo prednjače A4tech uređaji koji sa svojim nekvalitetom i jako smešnom cenom nadmašuju sve ostale. Ipak, ukoliko ne želiš da slomiš svog ljubimca i malo jačim stiskom (u cilju izbegavanja protivničkog F-16), preporučujem ti nešto barem malo kvalitetnije.

I jedna stvar - uzmi obavezno bežičnog. Kabl zna da bude prava ***** i samo ti smeta prilikom igranja. Ako mene pitaš, uzmi jedan Logitech force 3D, jer tu ne možeš da pogrešiš. To je neki standarni model, kvalitetan i po ceni vrlo pristupačan (oko 45e). Veruj mi na reč, isprobao sam ja dosta tih jeftinijih modela i mogu ti reću da nisu ni za k.... Plastika pukne čim malo jače stisneš, i tako na kraju samo bezveze baciš novce. Radije malo sakupi više pa uloži u nešto što valja.
Recimo ja imam Logitech Freedom 2.4 cordless džojstik, koji je dušu dao za letačke igre. To kad jednom uhvatiš u šape, više ne puštaš.

Back