Musko-zensko prijateljstvo moze da postoji samo do 13-14 godine,dok jos nismo svesni svoje seksualnosti...a posle je to samo prazna prica...svaki muskarac prilazi da bi te smuvao pa ako ne uspe iz prve,onda ti postaje prijatelj da bi sacekao trenutak tvoje slabosti...ili ako se ti njemu ne svidjas,on te prihvati za drugaricu,a tebi je on tiha patnja,i foliras drugaricu a samo cekas da on skapira koliko vredis...ne priznajem ni one price ako mu ne das povoda,izvini molim te,pravi prijatelj uspe da iskontrolise svoje instikte...to je sve jako.jako retko....mozda ako je tipa gej,onda znas da ti je stvarno prijatelj...iz licnog iskustva sve ovo govorim,uvek sam bila u muskom drustvu,od malena,tako da im znam sortu...ja sam se zaljubila u svog najboljeg prijatelja,zivimo 13 god.,imamo decu a kada smo se najzad smuvali,rekao mi je da je u jednom trenutku izgubio svaku nadu da cu mu biti devojka...kad sam shvatila da osecam nesto vise od prijateljstva??...pa sve ono sto sam trazila kod raznih tipova,uvidela sam da imam ispred nosa...a da sam znala da je tako dobar u krevetu??!!...mmmm,sada smo pravi tim,ima strasti ali veze nas i duboko prijateljstvo...