Zaljubljeni ste u neku devojku, na nekoj zurci Vas je najbolji drug "muva". Besni ste i u vama se prelamaju vise osecanja... Sta mislite da bi pravi savremen muskarac uradio

Incognito:Rekao svom ortaku da sam zaljubljen u tu cicu, i da je 'preskoci'... A on bi trebao da razume ako ti je najbolji drug...
A sta ako on kaze da je i on zaljubljen u istu cicu? Treba i ti njega da ga razumes, najbolji ti je drug.Incognito:Rekao svom ortaku da sam zaljubljen u tu cicu, i da je 'preskoci'... A on bi trebao da razume ako ti je najbolji drug...
Kapris:A sta ako on kaze da je i on zaljubljen u istu cicu? Treba i ti njega da ga razumes, najbolji ti je drug.Incognito:Rekao svom ortaku da sam zaljubljen u tu cicu, i da je 'preskoci'... A on bi trebao da razume ako ti je najbolji drug...
Najbolje je da ONA odluci. :wink:
E pa, nije baš tako ! Mislim, ako sam je ja doveo, onda je moja, i najmanje što očekujem od najboljeg druga da je zaobiđe kad je muvanje u pitanju. Neka muva neku drugu. Čak bi trebao da je zaštiti od drugih muškaraca, ako ja eventualno nisam tu. A kamoli da je on muva !Kapris:A sta ako on kaze da je i on zaljubljen u istu cicu? Treba i ti njega da ga razumes, najbolji ti je drug.
Tako nekako!nslo:najbolje je da je obojica preskoče i da zajebu celu stvar, nego da se posvadjaju zbog devojke...
Čekaj, polako. Zašto bih ja "preskočio" i "zaje8o celu stvar" ako je to moja devojka ? Šta ako on poželi i moju sledeću devojku ? Dokle tako ?Tya:Tako nekako!nslo:najbolje je da je obojica preskoče i da zajebu celu stvar, nego da se posvadjaju zbog devojke...
Definitivno. Ako je i bio do tog događaja, od tada nije. A još manje može biti tzv. "najbolji drug".Tya:Očigledno da ga ne možeš oslovljavati sa "drug"! :wink:
Milojko Vasic:E pa, nije baš tako ! Mislim, ako sam je ja doveo, onda je moja, i najmanje što očekujem od najboljeg druga da je zaobiđe kad je muvanje u pitanju. Neka muva neku drugu. Čak bi trebao da je zaštiti od drugih muškaraca, ako ja eventualno nisam tu. A kamoli da je on muva !
Aha ... Sad sam i ja skontao ("Skontala Mika !") da možda devojka još uvek nije ničija. Jes, to menja celu stvar. Nego, ti si žensko jel da ?Kapris:Ja sam skontala da devojcica jos nije nicija. A ako je tip vec dosao sa tom devojcicom, onda si ti apsolutno u pravu. Slazem se. Ljubi te Kapris.
Pretpostavljao sam, ali moram priznati, malo sam se zabrinuo !Kapris:Naravno.![]()
Tacno je da ta devojka nije nicija...Milojko Vasic:Aha ... Sad sam i ja skontao ("Skontala Mika !") da možda devojka još uvek nije ničija. Jes, to menja celu stvar. Nego, ti si žensko jel da ?Kapris:Ja sam skontala da devojcica jos nije nicija. A ako je tip vec dosao sa tom devojcicom, onda si ti apsolutno u pravu. Slazem se. Ljubi te Kapris.
Madov:Zaljubljeni ste u neku devojku, na nekoj zurci Vas je najbolji drug "muva". Besni ste i u vama se prelamaju vise osecanja... Sta mislite da bi pravi savremen muskarac uradio![]()
![]()
![]()
Anonymous:Madov:Zaljubljeni ste u neku devojku, na nekoj zurci Vas je najbolji drug "muva". Besni ste i u vama se prelamaju vise osecanja... Sta mislite da bi pravi savremen muskarac uradio![]()
![]()
![]()
setio se narodnih poslovica pre zurke![]()