tu su neki od predloga za glasanje a mozete dodati i sopstvene...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj Bebek i Tifa su gori od Alena iz Bijelog Dugmeta...Moj glas ide Bori Corbi....
Sta je smesno?Alenov glas je bio najbolji u celoj Jugi....Ja ne znam ni jednu dobru Tifinu pesmu iz Bijelog Dugmeta,sve Alenove i Bebekove...ipak Alen je najbolji
A gde je tu Cipi iz Osvajaca, Gale iz Kerbera, Aki iz Parnog Valjka?? Pored njih, po nekom nepristrasnom gledanju, u uzi izbor ulaze Colic, Boris Arandjelovic, Bebek. Bora Corba???!!! Mislim sta reci....
Zaboravih i Zlatka Pejakovica, ex Korni grupa.
Bubnjara Kepu iz Smaka?Slažem se za Čipija i Galeta a dodao bih tu i Kepu.
A što imaju tu maniju da prave ankete skoro uvek oni koji o osređenoj temi vrlo malo znaju?
Mnogi su ovde u svojim komentarima objasnili neke stvari i pomenuli pevače koji zaslužuju da se nađu na listi. Uz svo poštovanje i druge kvalitete koje poseduju na ovoj listi nemaju šta da traže Džoni Štulić, Bora Đorđević, Arsen Dedić, Bajaga, Đorđe Balašević, Davorin Bogović, pa ni ovaj pevač Bolera M. Anđelić. Koliko vidim nema ni velikog Serđa Blažića, preminulog pevača Atomaca! Da se ne lažemo i Đule iz Van Gogh-a je kvalitetan pevač.
Bubnjara Kepu iz Smaka?
E pa taj lupa, a ne peva! Mada i Bora Čorba lupa gluposti, ali i peva!
Bio je kod Smaka onaj Najda, ali mi se nije sviđao njegov glas.
Kratko su bili pre Najde, samo na jednom albumu, Dado Topić i Zoran Živanović Hoze.
Ooo Hoze, zašto si Kepa?