NAJBOLJI DOMACI FILM?

Веома интересантан ПРВИ СРПСКИ ИНТЕРНЕТ ФИЛМ младог редитеља Филипа Милошевића који игра и главну улогу у њему и то одлично...

Филм је свуда забрањен за приказивање на тв станицама и у биоскопима са образложењем да је: УПЕРЕН ПРОТИВ ТУРСКЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ... што наравно није тачно, тако нешто могао је само дебил да смисли... филм је уперен против КАТАСТРОФАЛНЕ МЕНТАЛНО-МОРАЛНЕ И ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СИТУАЦИЈЕ У СРБИЈИ... врло је чудан...

Ako bi mogao neko da mi pomogne....Potreban mi je besplatan download crno-belog domaceg (jugoslovenskog) filma iz 1958-me, pod nazivom H-8. Ne snalazim se, ne umem da nadjem na netu...Hvala unapred ukoliko uspe...

Ako bi mogao neko da mi pomogne....Potreban mi je besplatan download crno-belog domaceg (jugoslovenskog) filma iz 1958-me, pod nazivom H-8. Ne snalazim se, ne umem da nadjem na netu...Hvala unapred ukoliko uspe...

Digao sam ti film na Hotfile nalog, treba samo da stisnes "Regular download" i dobices link za petnaestak sekundi. Poslao sam ti detalje preko pp.

Meni omiljeni su "Bulevar Revolucije" i "Dom za vesanje".
Ali jako volim i "Ubistvo s predumisljajem", "Tockovi", "Profesionalac", "Sabirni centar", "Podzemlje", "Ni na nebu, ni na zemlji", "Bolje od bekstva", "Smeker",...
Inace, volim domace filmove :)

Не волим нешто да рангирам филмове у смислу који је најбољи. Има доста добрих остварења. Управо ми је пао на памет један који дуго нисам гледао - филм Милана Живковића ''Црна Марија''

Јао, ја волим доста наших филмова:) Но, ево.. Ови су ми посебно драги: Ми нисмо анђели - сва три дела, Лепа села лепо горе, Мртав 'ладан, Жикина династија, Балкански шпијун.

1. Lepa sela lepo gore
2. Ivkova slava
3. Profesionalac
4. Rane
5. U ime naroda (neki se prepoznali u filmu)
6. Duga mračna noć (stravično dobar)

PS. U privatnoj kolekciji imam preko 300 domaćih filmova.
U stvari ako računamo prosrot bivše SFRJ

Bez svake sumnje "Ko to tamo peva" i "Balkanski špijun" se kolju za titulu najboljeg, pa ću zato navesti 10 favorita iz senke koji zavređuju pažnju a nedovoljan broj ljudi zna za njih:

Balada o svirepom
Kičma
Tople godine
Divlje seme
Ritam zločina
Paviljon VI
Dogodilo se na današnji dan
Samorastniki
Čudna devojka
Praznik

Bez svake sumnje "Ko to tamo peva" i "Balkanski špijun" se kolju za titulu najboljeg, pa ću zato navesti 10 favorita iz senke koji zavređuju pažnju a nedovoljan broj ljudi zna za njih:

Balada o svirepom
Kičma
Tople godine
Divlje seme
Ritam zločina
Paviljon VI
Dogodilo se na današnji dan
Samorastniki
Čudna devojka
Praznik

Fala bogu, retka malo relevantnija lista. :)

Back