ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
...je po vama:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko drugi? Samooooooooo ti!Margott:

A ms? Nju si zaboravila... :? :wink:ms:Jehyll doesnt Hyde :wink:

ms:Pa neću za samu sebe valjda da glasam 8)
Spomenuću i Divlju i Anakin (jes da zakera, ali šta ćeš priroda...)![]()

),Djenku...pa su tu onda svi oni tranzitni... svako misljenje ima svoju tezinu samo su razliciti stilovi izlaganja, debatovanja... Jekyll_doesnt_Hyde:Ja sam ranije vec o tome nesto tipkala ...dakle, to je nas forumski Sokrat Ms, koja kvari omladinu ovde sireci pozitivizam i svasta nesto (bez brige "vreme kukute" je proslo)
Ali volim ja da citam i druge npr. Divlju-u-srcu, Anakin, Hektora (eh, kako lepo izgledaju Hektor i Anakin jedno pored drugog, ovako),Djenku...pa su tu onda svi oni tranzitni... svako misljenje ima svoju tezinu samo su razliciti stilovi izlaganja, debatovanja...
A sad bih htela da iskoristim ovu priliku da se zahvalim svim biracima koji su glasali za mene i opciju koju zastupam i da cestitam pobedniku Ms (krece talasanje gomile i klicanje Ms Ms Ms) :wink: 8)
nije_lako:ms:Pa neću za samu sebe valjda da glasam 8)
Spomenuću i Divlju, Kojotea i Anakin (jes da zakera, ali šta ćeš priroda...)![]()
![]()
![]()
![]()
Jekyll_doesnt_Hyde:Djenku...)
na koju sam tek odnedavno počeo da obraćam pozitivnu pažnju.kojote:nije_lako:ms:Pa neću za samu sebe valjda da glasam 8)
Spomenuću i Divlju, Kojotea i Anakin (jes da zakera, ali šta ćeš priroda...)![]()
![]()
![]()
![]()

Đenka:Jekyll_doesnt_Hyde:Djenku...)
A? :shock: De me nađe :?
Evo, i ja glasam za ms,...

Đenka:Jekyll_doesnt_Hyde:Djenku...)
A? :shock: De me nađe :?
Evo, i ja glasam za ms,na koju sam tek odnedavno počeo da obraćam pozitivnu pažnju.
Naime, MS baš i nije najsrećnije odabran nick, mene je isprva stalno podsećao na omrznuti MicroSoft, pa je tako i jedan deo opšteg anti-M$ odiuma bio, sasvim neopravdano, usmeren ka našoj uvaženoj forumašici.
Ergo, ljudi, pažljivo birajte nick.
Inače, ima još mnogo finih ljudi ovde, da sad ne ponavljam, pisao sam to negde ranije...
ops:
možda je glupo ali ajde) o vama se u suprelativu izjasni neko sa foruma koga...ukratko, ne podnosite.