najbolji casopis za igre...

Баш хтедох да отворим ову тему... :) СкринФан нема ништа осим слика и превода немачких хвалоспева,Гамер нисам читао,у Гамеплају су прилично необјективни...Дакле:СК ЗАКОН! :)))))

Kakav Screenfun uzmite nesto korisno, ono je glupi djeciji casopis, bolje za to vrijeme citanja uzmite neku strucnu knjigu, fino mogu posluziti i udzbenici racunari i programiranje, mikroprocesori, il' nesto vise specijalizovano (ne-skolske udzbenike).
A SK sta znam, nije los ovako, mada recimo malo se novoga u njemu ucim, jer previse se bave predstavljanjem i funkcijama software-a sto mene licno veoma malo interesuje, jer neznam koja je svrha predstavljanja recimo audio konvertora u svakom broju, gdje se razlikuje u svakom od njih GUI i nista vise, bespotrebno zauzimanje prostora, mnogo bolji su casopisi koji se bave proucavanjem rada mnogih sistema, a ima mnogo toga sto se moze pisati na te teme, recimo samo sistem funkcionisanja klijent-server, moze uzeti i nekoliko desetina knjiga u obimnom obrazlozenju.

ono sto ja pratim su:
www.gamespot.com
www.gamespy.com
www.gamerankings.com
www.videogamereview.com

Nisu casopisi, ali su mnogo realniji i temeljniji od nasih casopisa.
Od casopisa koje ste pomenuli mogu reci da je Screenfun djubre, ogromno djubre, najogromnije djubre cesto sa netacnim informacijama ukrasene debelim slikama.
SK je OK i realan sto se opisa tice, ali nije toliko temeljan, sto je i razumljivo jer bi opsirniji opis igara zauzimao mnogo prostora.

Back