_malisa_bg
Početnik
- Poruka
- 2
8) gde je najbolje popiti kafu ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oduvek i zauvek!bg_girl:Greenet, naravno!
Nev, ti nisi lokal-patriota, ti si mikro-patriota...HeBePoBaTaH_:Triangl u Kralja Petra
Nexus 6:aaa...sad ja znam sta znaci to 38....toliko ti decko ima godina... ;-)
Slažem se! MOKA - bilo koja, karamel, čokolada, mala, velika....Kad bolje razmislim : velika - crna čokolada!bg_girl:Greenet, naravno!
ginjasvinja:Slažem se! MOKA - bilo koja, karamel, čokolada, mala, velika....Kad bolje razmislim : velika - crna čokolada!
platoNexus 6:gde god, samo ne u Platou...tamo mozes sve da popijes, samo ne kafu...
mislim...mozes i kafu, samo nemoj da kazes da te nisam upozorio... ;-)
Banshee:plato
ja mislim da su oni najskuplje mesto u gradu...usluga im je mnogo spora,ne vracaju kusur(da ne kazem sami sebi daju napojnice),ne daju racune....sve im je malo,samo cene velike...
bas me nerviraju...svaki put,ako nekim nesrecnim slucajem svratim na plato bankrotiram
Ma ima i na NBgd, kod Fontane, a imaš i na samom početku Nemanjine, ispod Slavije. E, slažem se s tobom što se usluge tiče, mada i kad samo zamoliš da žuriš, lepo se osmehneš i sedneš, kafa brzo stiže. Lepa reč... Bar vredi za ta četiri mesta. Pardon, 5 - i sa Greenet-kafeom u Požeškoj je isti slučaj.bigsister:ako uzmesh za poneti dobijesh za pola minuta, jer im stojish na glavi i josh plus se smeshkash...
mada ja i onako nikada nisam chekala duze od 5 minuta, ni u nushitjevoj ni u bulevaru... jel ima josh negde? kako bi bilo sjajno da se otvori na nbgd...
ne lazi da ima kod fontane?!?!?! :shock: :shock: :shock: pa to mi je jako blizu ali nemam pojma gde je... jel znash tachno?zainteresovana:Ma ima i na NBgd, kod Fontane,