- Poruka
- 388.310
Ko je to po vasem misljenju.
Da li danas pored Tajsona Fjurija.. Mohamed Ali jos drzi titulu najboljeg..
Da li danas pored Tajsona Fjurija.. Mohamed Ali jos drzi titulu najboljeg..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je pod velikim velikim upitnikom
Gledao sam ga kaodete,krajem '60-ih i '70-ih godina.Posle njega kao pobednika nisam video ni jednog svetskog prvaka,sa tako smirenim izjavama i bez vredjanja drugog.Tacno Frejzer mu je bio slaba tacka,ali je bio intrigantna i nadmena licnost,sto ne umanjuje njegov boks.ovo je pod velikim velikim upitnikom
gledaj film Thrilla In ManilaGledao sam ga kaodete,krajem '60-ih i '70-ih godina.Posle njega kao pobednika nisam video ni jednog svetskog prvaka,sa tako smirenim izjavama i bez vredjanja drugog.Tacno Frejzer mu je bio slaba tacka,ali je bio intrigantna i nadmena licnost,sto ne umanjuje njegov boks.
Gledao sam.gledaj film Thrilla In Manila
onda si video da je bio veliki bokser i veliko đubre i mentalni bolesnikGledao sam.
Gledao sam i druge dokumentace o njemu,koji nisu pravili CIA i FBI.Uradjeno je mnogo filmova o njemu pogotovo,kada je odbio da ide u rat protiv Vijetnama.gde i pocinju njegovi problemi sa politikom.Ti imas svoje vidjenje,ja svoje.onda si video da je bio veliki bokser i veliko đubre i mentalni bolesnik
taj deo sa vijetnamom poštujem. njegov odnos prema frejzeru je bio potpuno neljudski.kada je odbio da ide u rat protiv Vijetnama.gde i pocinju njegovi problemi sa politikom.Ti imas svoje vidjenje,ja svoje.
Jeste,ali ima jedan dokumentarac,kada mu se izvinuo za sve lose reci o frejzeru,a ako cemo istinu,ni Frejzer nije bas birao reci za Alija.U svakom slucaju tadasnja generacija,nije bila tako losa ni kao ljudi ni kao sportisti.kada sam ghledao tajsona,vise puta mi se smucio boks.Zasto toliko mrznje prema protivnicima.taj deo sa vijetnamom poštujem. njegov odnos prema frejzeru je bio potpuno neljudski.
Joe je isto bio legenda i ostao.Dzo Luis (Joe Louis)
Joe je isto bio legenda i ostao.
bio je veoma arogantantaj deo sa vijetnamom poštujem. njegov odnos prema frejzeru je bio potpuno neljudski.
bio je dobar,ali ne tolikomarijan benes ofc