Najbolji automobil u regionu vozi Boris Tadić

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
BEOGRAD - Početkom aprila prošle godine najjači automobil u regiji kupio je srpski predsednik Boris Tadić. Posebno naručen „mercedes“ plaćen je 620.000 evra!, piše zagrebački “Jutarnji list”.

„Mercedes S“, piše „Jutarnji“, mnogo je skuplji od „jaguara“ britanskog premijera Dejvida Kameruna, koji se našao na udaru javnosti jer je kupio dva istovetna automobila a da nije navršio ni godinu dana na premijerskoj funkciji.

Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader godinama se vozio u BMW-ovoj seriji 7, koji je koštao 4,2 miliona kuna. Aktuelni predsednik Hrvatske Ivo Josipović odlučio se za auto slabije serije 5, a premijerka Jadranka Kosor takođe se vozi u blindiranom BMW-u serije 7.
123404_0203-politika_ff.jpg

List piše da je uz telohranitelje, ključna karika u očuvanju bezbednosti svakog državnika upravo dobar automobil i dodaje da nimalo ne čudi što čelnici evropskih zemalja, a i Hrvatske, za prevoz koriste isključivo najsofisticiranije i najsigurnije limuzine visoke klase.

Pogodnost je u tome što kupci tih automobila imaju izbor višestruke zaštite, koja varira od otpornosti na malokalibarske metke i na razna druga manje rizična oružja, do zaštite u slučaju napada velikokalibarskim zrnima, granatama ili raketnim bacačima, otrovnim plinom...


http://www.blic.rs/Vesti/Politika/240219/Najbolji-automobil-u-regionu-vozi-Boris-Tadic

Само нека нас ојади што темељније да буде лидер у нечему.
 
A baš pričam sa kevom, prošle nedelje takmičenja u skokovima su bila u Norveškoj. I u mnogim drugim disciplinama. Ja ne pratim biatlon ali keva kaže da su i na tim takmičenjima prisustvovali i Kralj i Kraljica Danske (oni nemaju svoje predstavnike u skokovima)..I na svakom takmičenju, Kralj i Kraljica sa decom opušteno sede i gledaju, na onoj običnoj terasici nigde nikog oko njih (mislim na obezbeđenje, da ih ima u civilu ima sigurno) ali ne vidno, oni uvek dodeljuju medalje.... I pričam sa kevom dal' bi naš Bolek smeo tako "opušteno" da se pojavi? Znači obezbeđenje samo sakriveno, a pored njega se vide samo žena i deca.
67f0ab8dd7c47cbd4f9647d9f9b90d9b-getty-ski-nordic-world-men-jump-team.jpg

2011%5C58%5C2011-02-27T162203Z_01_OSL50_RTRIDSP_0_NORDIC-SKIING.jpg


Evo i biatlon
http://gpdhome.typepad.com/royalblognl_news_summary/
 
Poslednja izmena:

Back
Top