Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.342
Slicna tema je bila i Moderna nam je svima drzala predavanje kako je u kojim kolima... Samo da joj istekne kazna, poducice nas ona...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slicna tema je bila i Moderna nam je svima drzala predavanje kako je u kojim kolima... Samo da joj istekne kazna, poducice nas ona...
Moze biti,nisam probala
iskusna,jel?Zvezdarska šuma ili Košutnjak?![]()
Stvarno ne znam... Ali se secam da nam je pricala o udobnosti od Fice do Mercedesa... I rekla ako nas zanima kakav je sex u jos nekom modelu, da je slobodno pitamo...
...evo ga, mali potroshach, startan brz i mozzesh da ga provuchesh i parkirash gde hotjesh...
...kada kupujete auto bitno je da nadjete neki sklad, neshto shto vam pristaje, a ovaj autitj je u savrshenoj harmoniji smojim qrchitjem, kao shto rekoh u prvoj rechenici, mali potroshach, startan, brz i mozzesh da ga provuchesh i parkirash gde hotjesh i plus je simpa...
...daklem zarnije najgore shto mozze da se dogodi curi ako sedne u npr nekog mustanga i kad dodje do odnosa a u gatjicama poni...![]()
![]()
Provereno najbolji
Jedino ako izbaciš fabričke tapacirunge ili baciš neke peškire.
Ja inače vozim ovo,
![]()
I ožuljio sam koljena prvi put ...
Ali sam isto tako čuo da ako ona udari štiklom malo jače, iskače airbag![]()
Pa normalno je da je bolje da se izuje
I za mene i za nju
Dobro, E klasa je normalno veća od C klase,
ali ti sigurno nisi bila na koljenima napred![]()
E onda si zayebala i kamasutru![]()
Nije loseZa ovaj E320 znam da je udoban.O onome sto nisam probala ne mogu da pricam
Devojka bolje da ti se izuje,za svaki slucaj![]()
Ma,bez zezanja udoban je i za putovanja i za druzenja
![]()
Meni se cini da ovdi stariji modeli prednjace![]()