Quantcast

Najbolje online igrice

Cyber Qrayber

Zainteresovan član
Poruka
165
1.

Travian se igra direktno u brauzeru. Ne moraju se preuzimati i instalirati nikakvi dodaci, mada se može preuzeti grafički paket u cilju bržeg učitavanja stranice. Posle registracije, koja je besplatna, igrač odmah može početi sa igrom. Travian nudi i više opcija kao što je igranje preko mobilnog telefona, ali za određenu cenu. Takođe, opcija „Plus“, čija je cena 2,99 dolara mesečno, omogućava dodatne alatke. Program je napisan u programskom jeziku PHP.

Možete birati između tri naroda u Travianu, Rimljani, Gali and Teutonci. Svaki narod ima svoje prednosti i nedostatke, kao i vrste jedinica koje su veoma različite. Od posebne važnosti je izabrati narod koji vam najbolje odgovara.

Rimska imperija je narod sa kojim početnici najlakše igraju u Travianu. Zbog visokog stepena društvenog i tehnološkog razvitka Rimljani su majstori u izgradnji i njenoj koordinaciji. Njihove jedinice su deo elite u Travianu. Veoma su balansirani i korisni u napadima i isto tako u odbrani. Da bi zagarantovali ovu raznolikost Rimske jedinice se obučavaju veoma dugo i njihova obuka je skupa. Njihova pešadija je "živa legenda", ali njihova odbrana protiv neprijateljske konjice nije tako dobra kao kod drugih naroda. Za početnike i one igrače koji ne znaju šta žele igrati, Rimljani su idealan izbor

Gali su najmiroljubljiviji narod u Travianu. Njihova vojska ja obučena za izvrsnu odbranu, ali njihova sposobnost u napadu isto tako može konkurisati ostalim narodima. Gali su rođeni jahači, njihovi konji su poznati po svojoj brzini koja njihovim jahačima omogućava da pogode neprijatelja tamo gde mogu prouzrokovati najviše štete, i spretno se rešiti neprijateljskih zbunjenih jedinica. Takodje imaju i veoma korisne zamke koje mogu pomoci u odbrani.

Sa ovim narodom je veoma jednostavno braniti, ali moguća je i agresivna taktika. Pruža vam mogućnost da se razvijete u bilo kojem strateškom smeru (odbranbenu ili napadačku, zasebnu kao "vuk samotnjak" ili pouzdani pomoćnik, trgovac ili pljačkaš, pješadija ili konjica, naseljenik ili osvajač), ali potrebno vam je malo iskustva i talenta. Usprkos tome ovaj narod je također namjenjen za početnike!

Teutonci su najagresivniji narod. Njihove jedinice su ozloglašene i unose strah zbog svog besa i ludila u napadima. Kreću se kao pljačkaška horda, bez straha od smrti.

Ali, njima nedostaje vojna disciplina Gala i Rimljana, što uzrokuje slabost u brzini i odbrani. Za agresivne i iskusne igrače Teutonci su izvrstan izbor!

Igrači počinju sa jednim selom, uz mogućnost kasnije gradnje drugih i otimanja tuđih sela. U selu se nalaze vojne i civilne zgrade, a oko sela njive i rudnici uz pomoć kojih se sakupljaju sirovine. Za mnoge zgrade postoje preduslovi, poput obavezne prethodne izgradnje jedne ili više zgrada drugog tipa i/ili njihova nadogradnja na određeni nivo.

Savezi su udruženja više igrača koji medjusobno trguju, napadaju druge igrače zajedno i zajedno se brane. Za pristup savezu je potrebno izgraditi ambasadu, a za osnivanje sopstvenog je potrebno poboljšati je na nivo 3. Da bi pristupilo više igrača, ambasadu je potrebno proširiti, tako da često igrači koji žele da pristupe savezu šalju osnivaču sirovine za izgradnju.

Posle otprilike 300 dana od početka servera pojavljuje se novi narod Natari. Natari su najjači narod u igrici i njih kontrolišu kompjuteri. Neka natarska sela imaju konstrukcione planove pomoću kojih se pravi svetsko čudo. Igrač koji sa herojem uzme konstrukcioni plan, počinje da pravi svetsko čudo. Jedan konstrukcioni plan je dovoljan da se svetsko čudo napravi do 50. nivoa. Kada se napravi na 50. nivou onda treba uzeti drugi konstrukcioni plan i onda se svetsko čudo pravi do 100. nivoa. Igrač iz nekog saveza koji prvi napravi svetsko čudo do 100. nivoa je pobednik, i samim tim je i njegov savez osvajač servera.
 

Cyber Qrayber

Zainteresovan član
Poruka
165
2.

Ikariam je strateška višekorisnička igra na internetu koja se igra direktno iz brauzera. Razvila ju je nemačka kompanija Gameforge AG.

Radnja je smeštena u svet nalik Antičkoj Grčkoj, gde je igrač postavljen za gospodara malog grada na nekom od brojnih ostrva. Tokom igre, igrač je u prilici da gradi i unapređuje brojne građevine u svom gradu, kao i da proširi svoje carstvo pravljenjem kolonija. Moguće je pljačkanje tuđih gradova, ali ne i njihovo uništavanje. Igrači se udružuju u saveze, a savezi mogu da stupaju u rat.

U igri ne postoji nikakav krajnji cilj, za razliku od npr. igre Travijan, što znači da je na svakom igraču da se opredeli za svoj način igranja.
 

Cyber Qrayber

Zainteresovan član
Poruka
165
4.

Zastrsujuce senke i horde pobunjenih ratnika unistavaju nekada blagosloveno kraljevstvo Isimo. Jedino sledbenici drevnog kodeksa Samuraja mogu, uz pomoc drevnih tajni dostavljenih od monaha, vratiti mir u zemlju. Borite se kao jedan od njih u Katsuru!
 

Cyber Qrayber

Zainteresovan član
Poruka
165
5.

Naruto Arena je još jedna igra za sve Naruto ljubitelje. Biraju se 3 lika iz igre i s njima igrate. Sve je orginal Naruto. Naravno, ne dobijate sve likove odmah, nego ih tek otključavate sa Ninja Misijama. Znaci za sve one koje vole Naruta i ako vole da igraju strategije ova igra je super.
 

mikipfc88

Početnik
Poruka
2
Ne znam dal igrate manager , ali ubedljivo najbolji online manager :

http://trophymanager.com/?c=2540621

jako je tesko doci do vrha pocinje se iz 5 l. jedna sezona traje 3 mes.
Ubedljivo najbolji online manager bar po mom ukusu.

Ljubitelj sam manager igricama i igram ih jos od 2000 / 2001 ako se dobro secam od championchip, football manager , preko premier league manager , soccer manager i td.. Nisam propustio ni jedno izdanje FM-a po meni najbolji manager ! Ipak ne zadrzava mi paznju vise od 2-3 mes. postaje jednolican i dosadan pa cekam da izadje novi , tako svake godine !

Medjutim otkiro sam ovaj online manager koji je odlican, najbolji manager do sada dosta se razvio , cak se mogu gledati i utakmice vaseg tima uzivo ( utakmica traje citavih 90 min ) utakmice se igraju 3 puta nedeljno , sezona traje kako sam naveo 3 m. kupovina igraca je po principu aukcije, ko ponudi najvise.... Trebate razvijati svoj tim , podizati stadion , izgraditi trening centar ( 10 lvl ) takodje i omladinski pogon ( 10 lvl ) kupovati igrace kako bi pojacali svoj tim , postaviti dobru taktiku ( imate pravo na 3 izmene tokom meca ) u timu mozete imati najvise 5 stranaca i td i td....

Do sada najrealniji manager koji sam igrao, a igrao sam sve. Malo je tesko na pocetku da sve skapirate, ali kad jednom svatite postace vam opsesija !
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.