Najbolja zemlja za zivot po vama van Evrope

Najbolja Vanevropska zemlja za zivot

• Ukupno glasova
    19
Costa Rica, Panamа..ko je materijalno tu oko 2000evra mesečno, bez svoje nekretnine..da ne gleda cene i da mu pretekne pomalo i za mladalački život🤫💃
Jedine dve uređene zemlje, južno od USA.
Ko je sa mnogo manje, Vietnam i ima ih još dosta.
Neodređeno je pitanje u naslovu. Zavisi kolike su želje, klima koju voli, zdravlje, za stalno ili samo povremeno.
🌄🍻🏖

Poslednja izmena:
Ima velikih ljudi koji su se vratili , ili na relaciji , ali moj stav je da su oni bili veliki ljudi i ovde , otkriveni ili neotkriveni , pre nego su otišli tamo gde su razvili sebe .
Hahahha I ti to zakljuci na osnovu mog stava da je Evropa dosadna hahahha. I jos te vjerujem,iznenadila lakoca sa kojom sam to izrekao , pa si se uhvatio za glavu hahaha. Ali ja te razumijem;Tako se I moj otac cudio kad sam mu rekao da je mercedes mrtav konj! E onda je probao Pontiac pa je samo vikao fijuuuu stvarno je Mercedes za neaktivne ljude. Tako ces I ti kad budes imao malo vise iskustva razumjeti da kad neko tvrdi nesto sto tebi nije bas logicno, zastati i zapitati se zasto on to uopste kaze? Naravno ti zivis u svijetu velikih ljudi a ne prosjecnih 99 posto tako da ti se ne cudim.

Hahahha I ti to zakljuci na osnovu mog stava da je Evropa dosadna hahahha. I jos te vjerujem,iznenadila lakoca sa kojom sam to izrekao , pa si se uhvatio za glavu hahaha. Ali ja te razumijem;Tako se I moj otac cudio kad sam mu rekao da je mercedes mrtav konj! E onda je probao Pontiac pa je samo vikao fijuuuu stvarno je Mercedes za neaktivne ljude. Tako ces I ti kad budes imao malo vise iskustva razumjeti da kad neko tvrdi nesto sto tebi nije bas logicno, zastati i zapitati se zasto on to uopste kaze? Naravno ti zivis u svijetu velikih ljudi a ne prosjecnih 99 posto tako da ti se ne cudim.
A šta bi pričali drugo ovde .

Tamo gde imaš prijatelje i adrenalin .Svakako ne lepiti fasade .
E moji su ti prijatelji ili mrtvi ili jednom nogom u grob hahha. A adrenalina mi dovoljno od zene jer je duplo mladja od mene. Tako da su ti kriterijumi krajnje licni haha ali sto se tice fasada slazemo se
IMG_3184.jpeg

Van Evrope je djubre...bukvalno nigde...jedino da bas moram...mozda Tajland...
Ne zezaj, nije Evropa centar sveta.

Sto se mene tiče: KINA ..drzava zivi u 22gom veku.
Sve otvorenija za strance, belci imaju prodju. Jezik i nije tako tezak za nauciti kao sto se cini. Klima i priroda u par gradova sam bas primetio da je po mom ukusu. Bezbedna drzava, uredjena, ko radi tamo u penziju se ide rano. Niski troskovi zivota, i napreduje jos uvek ludacki, sta ce tek biti za 10, 15 godina...

Al tesko je odgovoriti na temu zavisi ko sta trazi, lupam imas 65, dobra penzija te ceka, ok nesto Tropsko a jeftino. Leto cele godina, okean milina , ili ako radis preko i ternets a mlad si, sta znam.

Mlad si zelis da zaradis novac, znas engeski Amerika, Kanada, Australija.

E sad Aegentina, meni je recimo Buenos Aires super grad, al nisam bio ne znam. Voleo bih svakako posetiti juznu Ameriku, o zivotu ne znam previse.

Eto znam i lika sto se preselio u Juzno Africku republiku, ok mu je, sk to je duboko podeljeno drustvo.. zna se na sta mislim.

Mada meni licno kroz zivot u inostranstvu je mentalitet naroda vrlo igrao ulogu na mentalno zdravlej, dzaba pare i sve.. al to je subjektivno.

Jedino dobro kod života van srbije, je povratak kući. :)
Gde god može lepo da se živi s malo para znači da neko drži korbač i da nema zakona.
Najbolji primer je Šri lanka gde je sve super, ako ne živiš tamo. Fini ljudi, jeftino, stalno sunce, al tako malo naidju neki divljaci pa poseku glave celom selu...nevažno da l su englezi ili indijci kojih ima od najboljih do najgorih....
Najbolja mesta za život su neotkrivena, gde je jedina opasnost od prirode, koja je pitomija nego ljudi.
Znači, dolina voća, povrća, jaja, mesa i ribe....ima ih 5 u Srbiji..., a školjke i rakovi pod svakim kamenom....vodu smeš da piješ i istoj da se kupaš:)

Back