- Poruka
- 29.222
Onda da se raspakujem?![]()
Немо’ да кукаш. Ни на Сави није тако лоше.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda da se raspakujem?![]()
znači zato njihovi komarci sa zapadnog Nila migriraju u Evropu pa i kod nas...![]()
Немо’ да кукаш. Ни на Сави није тако лоше.
Oči si mi otvorioНе очајавај. Има воде и има хлада. А у заветрини може свашта да бидне.![]()

da, Hurgada je tolko privlacna da joj ni ajkule-ljudozderi ne mogu odoleti.evo bas gledam..u ovom trtenutku u hurgadi 27 stepeni i naravno suncano..milina![]()
Hahahha I ti to zakljuci na osnovu mog stava da je Evropa dosadna hahahha. I jos te vjerujem,iznenadila lakoca sa kojom sam to izrekao , pa si se uhvatio za glavu hahaha. Ali ja te razumijem;Tako se I moj otac cudio kad sam mu rekao da je mercedes mrtav konj! E onda je probao Pontiac pa je samo vikao fijuuuu stvarno je Mercedes za neaktivne ljude. Tako ces I ti kad budes imao malo vise iskustva razumjeti da kad neko tvrdi nesto sto tebi nije bas logicno, zastati i zapitati se zasto on to uopste kaze? Naravno ti zivis u svijetu velikih ljudi a ne prosjecnih 99 posto tako da ti se ne cudim.Ima velikih ljudi koji su se vratili , ili na relaciji , ali moj stav je da su oni bili veliki ljudi i ovde , otkriveni ili neotkriveni , pre nego su otišli tamo gde su razvili sebe .
A šta bi pričali drugo ovde .Hahahha I ti to zakljuci na osnovu mog stava da je Evropa dosadna hahahha. I jos te vjerujem,iznenadila lakoca sa kojom sam to izrekao , pa si se uhvatio za glavu hahaha. Ali ja te razumijem;Tako se I moj otac cudio kad sam mu rekao da je mercedes mrtav konj! E onda je probao Pontiac pa je samo vikao fijuuuu stvarno je Mercedes za neaktivne ljude. Tako ces I ti kad budes imao malo vise iskustva razumjeti da kad neko tvrdi nesto sto tebi nije bas logicno, zastati i zapitati se zasto on to uopste kaze? Naravno ti zivis u svijetu velikih ljudi a ne prosjecnih 99 posto tako da ti se ne cudim.
Pa koja je zemlja lijepa hahha.ž
A šta bi pričali drugo ovde .
Tamo gde imaš prijatelje i adrenalin .Svakako ne lepiti fasade .Pa koja je zemlja lijepa hahha.
urbana legenda..ima ih ali napadi su bas retki..da, Hurgada je tolko privlacna da joj ni ajkule-ljudozderi ne mogu odoleti.
E moji su ti prijatelji ili mrtvi ili jednom nogom u grob hahha. A adrenalina mi dovoljno od zene jer je duplo mladja od mene. Tako da su ti kriterijumi krajnje licni haha ali sto se tice fasada slazemo seTamo gde imaš prijatelje i adrenalin .Svakako ne lepiti fasade .
Priče iz zmajevog gnezda .E moji su ti prijatelji ili mrtvi ili jednom nogom u grob hahha. A adrenalina mi dovoljno od zene jer je duplo mladja od mene. Tako da su ti kriterijumi krajnje licni haha ali sto se tice fasada slazemo se Pogledajte prilog 1887026
Zajebavaj ti zajebavaj!Priče iz zmajevog gnezda
Nikad edi .Zajebavaj ti zajebavaj!
Ne zezaj, nije Evropa centar sveta.Van Evrope je djubre...bukvalno nigde...jedino da bas moram...mozda Tajland...

onda cu idem..........mozda nece bas mene da napadne.urbana legenda..ima ih ali napadi su bas retki..