- Poruka
- 47.581
Nisam.Bila vani?
Rekoh ništa van Evrope
Zezam se. Posetila bih poneku zemlju, recimo Iran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam.Bila vani?
Pa da, na malom mestu kocentracija bukvalno svega: od skijališta do predivnih plaža, da ne nabrajam, znamoDugo sam se lomio da li da ostanem u NZ ili da se vratim u Nemacku.
NZ je bolji zbog klime i mnogo su ljudi opusteniji.
Sa druge strane, nema zdravstveni i skolski sistem dobar kao u Evropi.
Ali glavna mana je udaljenost od svega.
Mnogo je daleko.
Novi Zeland je samo za one koji su resili da odu i da ostanu tamo. Svako putovanje zahteva preozbiljno planiranje.
A Evropa: za 2-3h avionom sam od mog mesta udaljen do svake bitne tacke u Evropi. To mi je, sada, nezamenjivo![]()
Sad ga pretera .Nije sve u poslu,covek samo preko muke moze da dodje do spasenja.Ako si se najeo snikersa i hamburgera,tebi je jedini cilj u zivotu da pojedes sto vise dok ne umres.Jeste, to je tako dok sediš u svojoj sobi i zamišljaš svet spolja
U realnosti, ta uzvišena „civilizacija“ nije sposobna da nauči jezik, nađe dobar posao, češe jaja po kafićima i razglaba kako da ostane duže na socijalnoj pomoći…
Pa da, na malom mestu kocentracija bukvalno svega: od skijališta do predivnih plaža, da ne nabrajam, znamo
Nije ti to pametno...arapi kada vide belca sa parama postaju vrlo nezgodniegipat... sa ovom platom tamo zivis kao kralj
a suncano po ceo dan 350 dana u godini.. kisa na nivou statisticke greske
a more predivno...
ma kakvi... bio tamo..super je bilo.Nije ti to pametno...arapi kada vide belca sa parama postaju vrlo nezgodni
Turistički i otići tamo za život nije istoma kakvi... bio tamo..super je bilo.
Samo ako si dobrog zdravlja posto je klima brutalna. Nije 50 kao po arapskim zemljama, ali vlaga dovodi do toga da je i 25 nepodnosljivo.Filipini...
stavi kinuKoja je to najbolja zemlja,navedite razlog zasto a idealno bi bilo ako ima neko licna iskustva,naravno treba navesti i lose strane,ja sam u anketi naveo neke
Na ovoj listi Argentina ili Urugvaj.Ok , ali kada bi morao da biras van Evrope, jesi li ikada putovao gdje van Evrope ili zivio
Al ti ako imas pare si u bogatim djelovima grada gdje klosarizma nemaNije ti to pametno...arapi kada vide belca sa parama postaju vrlo nezgodni
ma tamo je bezbedno..narocito posle onog incidenta u sharm el seiku pra 5 ..6 godina..od tad je bezbednost dignuta na najvisi nivo..

Koliko je liberalna zemlja
Nije bas tako jeftino ako hoces tamo da zivis van Matriksa bez stresa Itd,sada vidim preko Ai

Onda da se raspakujem?Снајка. Ако мис’иш да ћу ја све ово да ти носим, за*ебала си се.

znači zato njihovi komarci sa zapadnog Nila migriraju u Evropu pa i kod nas...Чак су и они јбтЕ слабо плаћени!![]()