- Poruka
- 138.431
nisam ih video tamo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ih video tamo..
tako se radi..sa stilom...
ne veruj sve AI-uNije bas tako jeftino ako hoces tamo da zivis van Matriksa bez stresa Itd,sada vidim preko Ai
Samo napred, ali odredi zamenu ovde pre nego što budeš otišao. Ustvari nemoj ni da odeš. Šta ćemo mi bez tebe?ma gde..i ja sam to mislio ali sam na kraju presekao..nema ni jedna na vidiku, osmatraci gledaju..ronio sam i snorkling i sa bocama lagano bez opasnosti..uvek je gomila njihovih okolo koji posmatraju za svaki slucaj... i na kraju idi leti..tad im nije sezona... to se desio izolovan incident..
jedino sta sam postovao da ne ulazim u vodu posle 17
i to ne zbog ajkula nego ostalih riba jer je tad period kad se one hrane pa da me ne grickaju..u gckoj su me stalno grickale male ribice pa znam osecaj..
a i sto bih isao posle 17 u more kad svaki resort ima ogroman akva park
Kairo nije previse jeftin gradne veruj sve AI-u
mnogo laze u poslednje pola godine..nesto su debelo zeznuli kod.
sta znam… ako se izuzme trenutna situacija sa ratom u Iranu, mozda Dubai.Koja je to najbolja zemlja,navedite razlog zasto a idealno bi bilo ako ima neko licna iskustva,naravno treba navesti i lose strane,ja sam u anketi naveo neke
Razmisljaj koliko hoces ali cim moras da razmisljas to znaci da su tvoja iskustva potanka a pogledi nedovoljno siroki da bi se razumio neko ko ne razmislja po obrascima na koje si ti navikao!Razmišljam o tvom postu , stvarno nijedan se gastabajter nije vratio pametniji .Struka i ako ode , znanje je ovde dobila .
Zato što ljudi valjda još imaju malo razuma u sebi.Niko nije napisao azijski deo Rusije Vladivostok npr.

Realno gledajući mi spadamo u prilično dobro integrisane gastose, ako i prva kuburi, druga treća generacija je već potpuno asimilovana gde god da je.Mi često živimo u zabludi da je dovoljno otići negde gde je bolja plata i lepo vreme, i da je to automatski bolji život.
Onda dolazi realnost….
Ljudi odu, pa shvate da ne mogu normalno da komuniciraju, da ne razumeju sistem, da za svaku sitnicu zavise od drugih.
A domaćini? U većini slučajeva korektni, ali rezervisani…niko te ne čeka raširenih ruku, pogotovo ako vidi da nisi spreman da se uklopiš.
Bez jezika teško nadjes dobar posao, nema ozbiljne komunikacije, nema napretka.
Bez razumevanja sistema sano gubiš vreme i novac na birokratiju koja ume da bude gora nego kod nas.
A bez spremnosti da promeniš neke svoje navike i način razmišljanja…ostaješ zauvek na margini kao stranac.
Drugi narodi kao na pr. Italijani ili Grci su to odavno shvatili, pa se povezuju, prilagođavaju i guraju napred.
Kod nas se i dalje očekuje da se sve prilagodi nama, zato i imamo toliko neuspesnih gastosa.
Ne znam da li bi se skroz složio sa time.Realno gledajući mi spadamo u prilično dobro integrisane gastose, ako i prva kuburi, druga treća generacija je već potpuno asimilovana gde god da je.
Ima velikih ljudi koji su se vratili , ili na relaciji , ali moj stav je da su oni bili veliki ljudi i ovde , otkriveni ili neotkriveni , pre nego su otišli tamo gde su razvili sebe .Razmisljaj koliko hoces ali cim moras da razmisljas to znaci da su tvoja iskustva potanka a pogledi nedovoljno siroki da bi se razumio neko ko ne razmislja po obrascima na koje si ti navikao!
Pa kad smo visa civilizacija od egiptskih bezboznickih plemena-grka,italijane necu ni da komentarisem.Samo povratak dedovini srbina spasava.Mi često živimo u zabludi da je dovoljno otići negde gde je bolja plata i lepo vreme, i da je to automatski bolji život.
Onda dolazi realnost….
Ljudi odu, pa shvate da ne mogu normalno da komuniciraju, da ne razumeju sistem, da za svaku sitnicu zavise od drugih.
A domaćini? U većini slučajeva korektni, ali rezervisani…niko te ne čeka raširenih ruku, pogotovo ako vidi da nisi spreman da se uklopiš.
Bez jezika teško nadjes dobar posao, nema ozbiljne komunikacije, nema napretka.
Bez razumevanja sistema sano gubiš vreme i novac na birokratiju koja ume da bude gora nego kod nas.
A bez spremnosti da promeniš neke svoje navike i način razmišljanja…ostaješ zauvek na margini kao stranac.
Drugi narodi kao na pr. Italijani ili Grci su to odavno shvatili, pa se povezuju, prilagođavaju i guraju napred.
Kod nas se i dalje očekuje da se sve prilagodi nama, zato i imamo toliko neuspesnih gastosa.
Pa kad smo visa civilizacija od egiptskih bezboznickih plemena-grka,italijane necu ni da komentarisem.Samo povratak dedovini srbina spasava.
Koja je to najbolja zemlja,navedite razlog zasto a idealno bi bilo ako ima neko licna iskustva,naravno treba navesti i lose strane,ja sam u anketi naveo neke
Bila vani?Ništa van evrope