analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Koja je to najbolja zemlja,navedite razlog zasto a idealno bi bilo ako ima neko licna iskustva,naravno treba navesti i lose strane,ja sam u anketi naveo neke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok , ali kada bi morao da biras van Evrope, jesi li ikada putovao gdje van Evrope ili zivioНема лепше од Европе.
opaaaaaaaaaaaVan Evrope je djubre...bukvalno nigde...jedino da bas moram...mozda Tajland...

Disclaimer: Ne bih jebavao decake koji se oblace u zene da bi izbegli sluzenje vojnog rokaopaaaaaaaaaaa![]()

Ja tesko sebe mogu da zamislim da radim citavi milenijum posao koji radim,sta mislis sa koliko ustedjevine mogu npr u Egiptu da zivim kao car,msm u smislu da ni nista ne faliegipat... sa ovom platom tamo zivis kao kralj
a suncano po ceo dan 350 dana u godini.. kisa na nivou statisticke greske
a more predivno...

prosecna plata im je oko 150-200 dolaraJa tesko sebe mogu da zamislim da radim citavi milenijum posao koji radim,sta mislis sa koliko ustedjevine mogu npr u Egiptu da zivim kao car,msm u smislu da ni nista ne fali
Sta je poenta tamo osim Lijepog vremena i seks turizmaTajland naravno![]()
Znaci oni godisnje prihoduju 2000 evra otprilike,pa u prevodu sa 100 hiljada evra ustedjevine tamo mozes da zivis kako hocesprosecna plata im je oko 150-200 dolara
medijana plate je oko 100 dolara
to ti sve govori..
toliko malo imaju da i pored ogromne vrucine retko ko ima klimu u stanu..
tako da sa nasim prosekom tamo zivis kao kralj![]()
Koliko je liberalna zemljavrhunske direktorske plate su im oko 1.000 dolara
Nije bas tako jeftino ako hoces tamo da zivis van Matriksa bez stresa Itd,sada vidim preko Aivrhunske direktorske plate su im oko 1.000 dolara
Koliko treba za “život kao car”
i komarci gladniegipat... sa ovom platom tamo zivis kao kralj
a more predivno...

Van Evrope je djubre...bukvalno nigde...jedino da bas moram...mozda Tajland...

... puno ajkula. Hvala lepo.egipat... sa ovom platom tamo zivis kao kralj
a more predivno...