Droid
Legenda
- Poruka
- 51.567
Sta ti prija?Pitaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti prija?Pitaj.
Ово је хит.ahaaa, znači tema je o tome da kažemo kako nam je najbolje seksualno iskustvo zapravo najbolji seks sa najboljim je8ačem kojeg smo imali
pa eto, meni je najbolje seksualno iskustvo najbolji seks koji sam imala sa najboljim je8ačem kojeg sam imala
O itekako se poklopi sve .. nije cesto, ali desi se.Kao i muskarci. Deluje mi da se retko poklapaju.
Vrlo opste pitanje.Sta ti prija?
hvala, potrudila sam se da obradim temu najbolje što mogu i cenim što si prepoznao moj trudОво је хит.
pa niko me nije pitaoPa sto onda ne kazete?![]()
Tu i jeste problem. Gluvi telefoni.Vidis da ne znaju sta hoce da cuju ?
rekla si nistaKazala sam
Seks sa majstorom seksa je jedno od boljih iskustava
Pitaj konkretno, dobices konkretan odgovor ..Tu i jeste problem. Gluvi telefoni.
Onda se sve svodi na lutriju.
Slucajno poklapanje.
Mene zanima vise sta mladic ovde medju “matorima” trazi.da vi matorke znate kako mladi j bu ne bi visile ovde
zapravo jeste lutrija, u početkuTu i jeste problem. Gluvi telefoni.
Onda se sve svodi na lutriju.
Slucajno poklapanje.
pa zanimljivo, čitati komentareMene zanima vise sta mladic ovde medju “matorima” trazi.
Dakle nedefinisana vrednost poklapanja dve osobe.zapravo jeste lutrija, u početku
džaba sve, ako se ne stvori hemija
a hemija ne može da se stvori na osnovu nekih odokativnih procena
mora da se opipa, onjuši..
a posle, ako ima hemije, može da me je8e i naglavačke i da mi to bude najbolji seks ikada
dobar seks ne zavisi samo od fizičkih karekteristika, niti samo od onoga što je iznutra (osećanja, karakter itd)
može ponekad da bude dovoljno to što neko ima veliku kitu ili je predobro građen, ali to su baš sporadični slučajevi i to ne radi na duže staze
to je iz mog nekog ličnog iskustva
ali udaljili smo se od teme.. na koju baj d vej niko nije odgovorio kako treba
pa odgovorila je da je najbolje seksualno iskustvo sa majstorom seksaРед је да Нина прва одговори.
Бојкот док Нина прва не одговори.
dakle šta si hteo time da kažeš?Dakle nedefinisana vrednost poklapanja dve osobe.
Nije bitno.dakle šta si hteo time da kažeš?
ja se potrudila onoliki post da napišem i ti sad takoNije bitno.