Droid
Legenda
- Poruka
- 51.567
Sta je po tebi majstor sexa...Kazala sam
Seks sa majstorom seksa je jedno od boljih iskustava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je po tebi majstor sexa...Kazala sam
Seks sa majstorom seksa je jedno od boljih iskustava
Onaj koji ucini da sam kao na oblaku ili u drugoj dimenzijiSta je po tebi majstor sexa...
Haha. Kao dobar burger.Onaj koji ucini da sam kao na oblaku ili u drugoj dimenziji
Ne. Vreme nije presudno.Sve se svodi na to da imas poveci aparat i da mozes da izdrzis bar sat vremena.![]()
Da. Zadovoljstvo sexom je kratkog roka trajanja. Ne mozes opet da menjas partnere svake godine.Ne. Vreme nije presudno.
Izdrzljivost jeste, s tim da znas sta radis. Da pratis partnerku, njene zelje.
I na ovoj temi sigurno veceras nije pisao niko ko je zadovoljan svojim trenutnim sex.iskustvom.
Logicno, radio bi nesto zanimljivije...
Zasto tako mislis? Mislis da dvoje mora da se dosade jedno drugom?Da. Zadovoljstvo sexom je kratkog roka trajanja. Ne mozes opet da menjas partnere svake godine.
Ne potpuno ali svakako to ne moze dugo da bude vrhunski sex.Zasto tako mislis? Mislis da dvoje mora da se dosade jedno drugom?
Lepo si im reklaahaaa, znači tema je o tome da kažemo kako nam je najbolje seksualno iskustvo zapravo najbolji seks sa najboljim je8ačem kojeg smo imali
pa eto, meni je najbolje seksualno iskustvo najbolji seks koji sam imala sa najboljim je8ačem kojeg sam imala
pa reci, zar mi nije najjače iskustvoLepo si im rekla![]()
Ja razumem ali se ne sećamja ne razumem pitanje
E pa da ali moras da opises sta definise jebacapa reci, zar mi nije najjače iskustvo
ko još može time da se pohvali, a?
pa kad je majstor seksaE pa da ali moras da opises sta definise jebaca![]()
Sta to znacipa kad je majstor seksa
Zasto se ne secas?Ja razumem ali se ne sećam
Moze.Ne potpuno ali svakako to ne moze dugo da bude vrhunski sex.
Hajde dobro moze.
Svaka zena ima svoje zelje.. svaka je drugacija i svaka zna sta zeli.U stvari zene nemaju pojma sta je dobar sex. To je samo njihova percepcija sexa.
Koja ne mora biti racionalna.
Kao i muskarci. Deluje mi da se retko poklapaju.Svaka zena ima svoje zelje.. svaka je drugacija i svaka zna sta zeli.
to znači da je najbolji je8ač kojeg sam imalaSta to znaci
ma da, šta mi znamo šta nam prijaU stvari zene nemaju pojma sta je dobar sex. To je samo njihova percepcija sexa.
Koja ne mora biti racionalna.
Pa sto onda ne kazete?ma da, šta mi znamo šta nam prija
Pitaj.Pa sto onda ne kazete?![]()