R
Rock-metal-girl
Gost
Koja vam je omiljena strana rock-metal-punk pesma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da nepostoji pesma tog muzickog zanra. . .Rock-metal-girl:Koja vam je omiljena strana rock-metal-punk pesma?
Rock-metal-girl:Koja vam je omiljena strana rock-metal-punk pesma?
Sorry, ja sam pogresila. Koja vam je omiljenaOutlawTorn:Master of Puppets !!!
A koja je tebi?Rock-metal-girl:Sorry, ja sam pogresila. Koja vam je omiljenaOutlawTorn:Master of Puppets !!!
ROCK , METAL ILI PUNK PESMA???
Rock-metal-girl:Koja vam je omiljena strana rock-metal-punk pesma?
DEATH-ZOMBIE RITUAL AAARRRRRRRRRGGGGGGHHHHHHHRock-metal-girl:Koja vam je omiljena strana rock-metal-punk pesma?
:shock: :shock: :shock:Tresnjica:Unforgiven 1 i 2-Metallica
Numb-Linkin Park
cek, sta gi ti slusas?? :? :?guitarrr_babe:UUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhh! Tough one!
Rock - recimo "Yes, the river knows" i "Summer's almost gone" The Doors, "Strawberry fields forever" The Beatles (moja nova fascinacija), "Carobni akord" Blockout
Metal - uh, majku mu... sto sam ja metalac, to je za pricu! Evo, ono sto znam - Alogia "Zar sunce vec zalazi" ili tako nesto, i Gamma ray "Lake of tears" i Him (e, to je tek metal, i to onaj najgori :wink: ) recimo "Close to the flame", "Your sweet 666", "The beginning of the end"...
Punk - smem da stavim HC? Pleeeeeease! Evo ovako - BoySetsFire - My life in the knife trade i uhhh...stiglo me ono sto ne pamtim imena... Nista, kad se setim, dopisacu!![]()
mortishaaa:cek, sta gi ti slusas?? :? :?guitarrr_babe:UUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhh! Tough one!
Rock - recimo "Yes, the river knows" i "Summer's almost gone" The Doors, "Strawberry fields forever" The Beatles (moja nova fascinacija), "Carobni akord" Blockout
Metal - uh, majku mu... sto sam ja metalac, to je za pricu! Evo, ono sto znam - Alogia "Zar sunce vec zalazi" ili tako nesto, i Gamma ray "Lake of tears" i Him (e, to je tek metal, i to onaj najgori :wink: ) recimo "Close to the flame", "Your sweet 666", "The beginning of the end"...
Punk - smem da stavim HC? Pleeeeeease! Evo ovako - BoySetsFire - My life in the knife trade i uhhh...stiglo me ono sto ne pamtim imena... Nista, kad se setim, dopisacu!![]()
![]()
![]()
Keeper:zbog retkosti kao sto je ona, a i jedan moj drug, jos odavno sam uveo termin "SVAŠTOSLUŠ"![]()