Najbolja kampanja

Ko?

• Ukupno glasova
    57
  • Anketa je zatvorena .
inace, najbolji su novi spotovi DS-a, skinuli su sanaderovu foru, sa kretanjem napred...
i vucicev 'na tvojoj strani'...mislio sam da je jbn dzingl na mtv adriji.
pametno su odradili...nema njegove face da iritira, a simon& garfinkel idu iza...

Radikali ovog puta imaju najbolju kampanju,LDP je podbacio,DSS ima kampanju za debile,a DS je neočekivano mlak u odnosu na predsedničke izbore,možda zato što nije Manekenova lična fotelja u pitanju.
jeste.

shilji dalje...:lol:
bzv...nejasna poruka...

a za ds sam skoro po bilbordima mislio da su reklame za deterdzent

ameri dobro odradili radikalima

Radikali ovog puta imaju najbolju kampanju,LDP je podbacio,DSS ima kampanju za debile,a DS je neočekivano mlak u odnosu na predsedničke izbore,možda zato što nije Manekenova lična fotelja u pitanju.

Radikali imaju jacu kampanju, ali Toma mora vise da se sminka i da se malo nasmeje.
LDP ima potencijalno dobru kampanju, samo dok Ceda nauci govor tela koji sad prilicno lose praktikuje....
DS ima uobicajenu "ja sam vas ortak i prijatelj iz kraja" kampanju....

svi su neprirodno patetično ljigavo smešni, a LDPa se plašim kad svi ko klonovi tapšu, ebote armija teletabisa. baš me panika neka uhvati da ne bude svuda tako. jezivo.

a Vučić i 'S&G' komedija. prevrno sam se. i na ono 'danas su dedi oteli penziju' hahahaha

edit: realno, reklamni spotovi su za debile. ako tebi treba Tadić da natrabunja sve stavke prosperiteta onako ko drvena Marija kojoj ističe rok trajanja za tri sekunde pa sve mora unoseći se i sa ljigavim ''razumevanjem'' da saopšti, ili Toma-Todorović, ko Menelaj i Agamemnon pomešani sa duhom Hamletovog oca koje je 'all around them'...
ako ljudi ne kontaju gde je istina, džabe svi spotovi ovog sveta.

Poslednja izmena:
Kad bi mene neko pitao (a ne pita me) ja bih zabranila politički marketing (reklame, plaćene termine). Debate uživo i izveštaj u informativnim emisijama o skupovima su sasvim dovoljan način da stranke predstave svoje političke programe. Rasipanje para ni za šta.

Ne znam da li neko prati američke "prajmeris". Neverovatno u šta izborni proces može da se pretvori...

A realno OK im je ta reklama i meni se svidja. Samo se postavlja pitanje zbog koga su srušeni mostovi ali nema veze, da ne skrećem sad sa teme :mrgreen:
Sviđa mi se reklama SPS-a sa onim penzosima u parku. Od DS-a najviše volim onu gde se Tadić šeta kroz neki park, ima dosta klinaca pa mi se zato sviđa. Nažalost ne prija mi stil reklama LDP-a mada se mora priznati da su kvalitetne. Vojine isto ne ostavljaju utisak na mene, ima jedna gde mnogo urla i baš mi se ne sviđa :lol:

OK mi je bio onaj spot SRS-a "Chekam pobednika..." Medjutim, onaj sa Mirchicem i onom plavushom mi je delovao uzhasno glupavo.
Ponajvishe, zahvaljujuci onoj rechenici te plavushe : "Budzet Vojvodine je budzet gradjana Vojvodine, a ne budzet za korupciju."... :roll:
Ala to zvuchi..."mashtovito-u-pokushaju" :rolleyes:

Mada sam navikao na tu radikalsku prichu : "Mi znamo da ste svi vi inteligentni, obrazovani, sposobni, lepi, zgodni, ku'ati, bla bla bla...nego vam ovi lopovi na vlasti ne daju da to pokazhete, sunce li im korumpirano." :roll:

Mozhda josh gori mi je onaj "trip" Chedinih pionira, kako su oni, shatro, skovali neku melodiju, koja im fino prati spotove. :roll:
Pa to se jedva mozhe i nazvati melodijom.

Od ostalih spotova, svi su mi i previshe providni.
Verovatno usled navike slushanja iste priche, iznova i iznova, svaki put.

A realno OK im je ta reklama i meni se svidja. Samo se postavlja pitanje zbog koga su srušeni mostovi ali nema veze, da ne skrećem sad sa teme :mrgreen:
Sviđa mi se reklama SPS-a sa onim penzosima u parku. Od DS-a najviše volim onu gde se Tadić šeta kroz neki park, ima dosta klinaca pa mi se zato sviđa. Nažalost ne prija mi stil reklama LDP-a mada se mora priznati da su kvalitetne. Vojine isto ne ostavljaju utisak na mene, ima jedna gde mnogo urla i baš mi se ne sviđa :lol:

mostovi su sruseni jer nismo hteli da izdamo nasu zemlju nismo hteli da prihvatimo okupaciju NATO Pakta i otcepljenje kosova od srbije. zato smo bombardovani i zato su mostovi sruseni.

da su sruseni zbog radikala i spsa valjda bi vama zapad vratio kosovo ali nije sto znaci da smo bombardovani i napadnuti zato sto nismo hteli da prihvatimo okupaciju i rasparcavanje sopstvene drzave.

drugo ovde se ne prica o tim srusenim mostovima vec o novim koji su trebali biti izgradjeni u beogradu a nisu. prica se o gazeli koju demokrate renoviraju vec 8 godina al nikako da to urade.

Back