Najbolja igra 2007 Vol. 3

Game of the Year- Krstarica 2007

• Ukupno glasova
    47
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ti predlazem da odigras Witchera... brishe patos sa helgejtom :)
agree! :)
inace dao sam glas bioshocku.. to je bio veliki vaaaauuu, pre onog koji je izazvao crysis... ali za razliku od njega, bioshock je u vreme kada je izasao nesrazmerno bolje uradio optimizaciju igre... svi neakcioni zanrovi su se ove godine uspavali... pogotovo sportovi- osecam da su nove verzije proslogodisnjih igara zavrsili za 2 dana...

a to jeste Bioshock nije mogao izaci u bolje vreme, jes da ja tada nisam imao hardware za njega a i nisam ga josh ni odigrao, ali da je izashao u vreme kad i Crysis i CoD4 i ostala govnarija :-D ne bi dozhiveo takav uspeh kakav je dozhiveo

i ja predlozih da bar 4 akcije bude na listi... u stvari covek je napravio glasanje (a dao sam sve od sebe da mu objasnim kako da bude posteno i pravilno; i donekle uspeo) i orangebox je po tom glasanju trebao da bude na listi (imao je bar upola vise glasova od test drive-a), ali je on insistirao da ubaci po 2 igre iz svakog zanra (dok sam mu predlagao da je i 1 mnogo za trke npr., ali da je ok da bude po 1 od svakog). eh strajo, strajo :D kakogod- ova lista je mogla da bude i znaaatno gora tako da treba biti zadovoljan i sa ovom nasilno hibridnom. :) mlad je strajo- bice to bolje sledece godine :)

bas bih voleo da mi ovi koji su glasali za crysis obrazloze zasto.

@ straya
iskuliraj malo rodjace, ovo je forum i ljudi su dosli da se lepo provedu, napisu ono sta im "lezi" da kazu vezano za temu i to je to.
Inace svuda u svetu pa i kod nas je uobicajeno da kad za nesto glasas obrazlozis zasto si glasao za to. Najgora su upravio glasabnja gde "bupnes" nesto bez obrazlozenja zasto (kao sto su ovi likovi "bupnuli" crysis :lol:
Nego, zasto nemas nijednu RPG igru u ponudi?

evo, ja cu ti obrazloziti.veoma jednostavno.ne igram pucacine uopste skoro, i to je jedna od jaaaaaaako retkih koja me je zarazila i naterala da je odigram i predjem...simple as that...zahtevna je jako, znam, nije optimizovana kako treba, ali zato, ideja je super, grafika izvanredna, jako je igriva, a i, sto je najbitnije, MENI se svidela...
pozdrav:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back