M
mixer
Gost
naj grupe po meni su linkin park i evanescence.
vama?
ne mora biti samo metal.
vama?
ne mora biti samo metal.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tebi su Linkin i Evanescence metal?! :shock: :xmixer:naj grupe po meni su linkin park i evanescence.
vama?
ne mora biti samo metal.
Courtney:A tebi su Linkin i Evanescence metal?! :shock: :xmixer:naj grupe po meni su linkin park i evanescence.
vama?
ne mora biti samo metal.
ops:Furerr:Courtney:A tebi su Linkin i Evanescence metal?! :shock: :xmixer:naj grupe po meni su linkin park i evanescence.
vama?
ne mora biti samo metal.
Pa :? tehnicki jesu. NUM New Urban Metall ili tako nesto. Mada pravi Metall-ac\ka to nikad ne bi priznao\la kao Metall. Kao na primer Cortney ili Ja. :x
ops: Mada,koliko sam ja "prava metalka",bas ne znam...Furerr:Courtney:A tebi su Linkin i Evanescence metal?! :shock: :xmixer:naj grupe po meni su linkin park i evanescence.
vama?
ne mora biti samo metal.
Pa :? tehnicki jesu. NUM New Urban Metall ili tako nesto. Mada pravi Metall-ac\ka to nikad ne bi priznao\la kao Metall. Kao na primer Cortney ili Ja. :x
ops:Furerr:Courtney:A tebi su Linkin i Evanescence metal?! :shock: :xmixer:naj grupe po meni su linkin park i evanescence.
vama?
ne mora biti samo metal.
die_happy:Guano Apes 'ladno premesti u taj tvoj gornji red
To jeste, jeste. Ali pazite skoro sve vece grupe su ili bile ili su na MTV-u. Nije da podrzavam MTV (nepodrzavam ga uopste) ali Nirvana,Mejdeni itd, itd.Keeper:die_happy:Guano Apes 'ladno premesti u taj tvoj gornji red
a mozes slobodno i Ozzy Ozborna. lep mu je onaj show na MTV-ju, nasao je kako da dobro proda svoje ime.
KONACNO DA NEKO I MEGADETH POMENE!! MENI JE NAJCOOLIJA DIADEMS!!!!Nocturna:The Beatles, Tool, Megadeth, Blind Guardian, Guns 'N' Roses, Sentenced, Opeth, In Flames, Kreator...