Maxaa
Obećava
- Poruka
- 86
Pozz ljudi, dosta sam razmisljao o ovome i eto resih da pitam nekog ko zna i ko moze da mi to malo bolje proceni.. (vas :kreza: ) Sture informacije o mojoj konfiguraciju imate na mom profilu, ali evo nekih slicia koje imaju malo detaljnije informacije o mojoj "masini" ( ) (u pitanju je CPU-Z program).. Konkretno me zanima koju graficku bih mogao kupiti za ovu konfiguraciju da radi bez problema i da sa njom mogu terati igre poput Crysis-a Assasin's Cread-a, GTA IV, COD 6 itd na high. Danas sam bio krenuo u kupovinu Ati HD 5770 ali sam se zaustavio i resio da pitam nekog da li postoji bolje resenje.. Ja sam svoje rekao ostalo je na vama. Unapred Hvala!!!
EDIT: Pretezno mi treba za igre tako da bi tu neka n-vidina grafa dobro legla, ali takodje racunar koristim i za izradu sajtova u dw-u.. cena neka bude do 12500, ali i ne mora bas da dodje do te cifre..
EDIT: Pretezno mi treba za igre tako da bi tu neka n-vidina grafa dobro legla, ali takodje racunar koristim i za izradu sajtova u dw-u.. cena neka bude do 12500, ali i ne mora bas da dodje do te cifre..