X
XENA
Gost
Koji je najbolji komp za igrice,ali ono skroz najbolji,posto namravav da kupim novi?
Imam WindowsXP,pa usput,kakav je on sa igricama>?
QUICK
QUICK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konfiguracija koja bi ti bila OK za igrice, ali i donekle povoljna:XENA:Koji je najbolji komp za igrice,ali ono skroz najbolji,posto namravav da kupim novi?
QUICK
Ajde da vidim da igras menadzera trojku na xp-u a cetvorka je sranje svaki mec dobijasGIGI:XP JE ZAKON ZA SVE PA I ZA IGRICE ALI JE GLUP ONAJ KO UZIMA KOMP. ZBOG IGRICA
Slazem sa s tobom.GIGI:XP JE ZAKON ZA SVE PA I ZA IGRICE ALI JE GLUP ONAJ KO UZIMA KOMP. ZBOG IGRICA
Apsolutno se ne slazem.... svako ko uzima komp (pa cak i samo za igre) kad tad ce morati da poceprka po fajl sistemu, exploreru, outlooku, wordu itd.... kad tad ce poceti da radi nesto korisno sa tim racunarom... a u slucaju da se komp kupuje zbog klinca UVEK bi mu pre uzeo racunar nego glupavu/tupavu/pravljenoZaDebilneMaseKojeZeleSveNaGotovo konzolu :?Кулиража:Slazem sa s tobom.GIGI:XP JE ZAKON ZA SVE PA I ZA IGRICE ALI JE GLUP ONAJ KO UZIMA KOMP. ZBOG IGRICA
Ako ljudi vec oce da igraju naka uzmu konzolu za igranje. Ne moraju da se cimaju ni zbog graficke no zbog OS-a i tako toga, a i mnogo jeftinije izadju