andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 6.622
Sta su vasi najblizi u horoskopu,
sa kim se najbolje a sa kim najlosije slazete?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd ti gukni kakva je kod tebe situacijaSta su vasi najblizi u horoskopu,
sa Ribama tesko, sa Blizancima se dosta mimoilazim u zivotnim stavovima,za neko divno cudo Strelac mi je najlaksi.ajd ti gukni kakva je kod tebe situacija
Ćerka mi je (tvoja imenjakinja) Lavsa Ribama tesko, sa Blizancima se dosta mimoilazim u zivotnim stavovima,za neko divno cudo Strelac mi je najlaksi.
Vaga mi je najbolja drugarica,prija mi ta leprsava energija.Kuma Blizanac- mada uvek kazem toliko smo razlicite da se nikada ne bi ni druzile da nismo odrasle zajednoNajviše najbližih ljudi sada a i u proslosti su u znaku lava.
Rekla bih da se najbolje, najkomotnije slažem sa drugim vagama i jednim rakom. Škorpije su mi bile u životu isto ok kao i ovnovi.
Površno mogu sa bilo kim...a obično nemam živaca za bikove, blizance, vodolije, ribe, mnoge lavove...
Ostali znakovi (ljudi u tim znakovima) mi nisu imali nikakvu ulogu u životu.
Sta su vasi najblizi u horoskopu,
majka riba, brat rak, bolje biti u Bejrutu il na frontu u Ukrajini , tolko o uklapanju sa njimaSta su vasi najblizi u horoskopu,
moja skorpija ali prilicno je mirna ali se svakako ne slazemo odlicnomajka riba, brat rak, bolje biti u Bejrutu il na frontu u Ukrajini , tolko o uklapanju sa njima
joj,sa vodolijama mislim da bih se slagala dobro,ipak mi je dispozitor stelijuma u vodolijiBivši muž vodolija, la grdnog li znaka !
Nego setih se da sam i ja, pa mi ruke vezane po tom pitanju da komentarišem.
Nije samo do znaka, i do nas je kakvi smo.
Ovan mi je bila najbolja drugarica iz detinjstva, bile smo ko meso i nokat Tom Sojer i Haklberi Fin , sad smo mnoooogo udaljene u km, ali se čujemoKao Ovan, slažem se sa svima (dok me slušaju )
Šalim se.
Najviše se oko mene kreću vatreni znaci.
Za smirenje uzmi neki čaj, a za uozbiljavanje limun dovoljno skupi usta. Dovoljno.Mada sam čula da bih trebala da se družim sa vodenim i zemljanim znacima da me malo smire i uozbilje
Pade mi i to napamet... al kao da probam... ne bi narod bezveze pripovedaoZa smirenje uzmi neki čaj, a za uozbiljavanje limun dovoljno skupi usta. Dovoljno.
Samo oni slabi se plaše energičnih meni baš prija ta vatra ovnova , uvek su za akciju, a kako smo mi vage dovoljno tolerantne, nema problema da se ne nađemo na pola-pola kad tadJel se ljudi plaše energije?
Umem ja da budem smirena (kad spavam na pr. )