Najblizi u horoskopu

Najviše najbližih ljudi sada a i u proslosti su u znaku lava.
Rekla bih da se najbolje, najkomotnije slažem sa drugim vagama i jednim rakom. Škorpije su mi bile u životu isto ok kao i ovnovi.

Površno mogu sa bilo kim...a obično nemam živaca za bikove, blizance, vodolije, ribe, mnoge lavove...

Ostali znakovi (ljudi u tim znakovima) mi nisu imali nikakvu ulogu u životu.

Najviše najbližih ljudi sada a i u proslosti su u znaku lava.
Rekla bih da se najbolje, najkomotnije slažem sa drugim vagama i jednim rakom. Škorpije su mi bile u životu isto ok kao i ovnovi.

Površno mogu sa bilo kim...a obično nemam živaca za bikove, blizance, vodolije, ribe, mnoge lavove...

Ostali znakovi (ljudi u tim znakovima) mi nisu imali nikakvu ulogu u životu.
Vaga mi je najbolja drugarica,prija mi ta leprsava energija.Kuma Blizanac- mada uvek kazem toliko smo razlicite da se nikada ne bi ni druzile da nismo odrasle zajedno :mrgreen:

Sta su vasi najblizi u horoskopu,
sa kim se najbolje a sa kim najlosije slazete?
✨

Hajde što su mi sve vodeni oko mene... Ali u poslednje vreme "ubodem" Strelce kao da samo oni postoje...
Tri poslednja se nisu nimalo pojedinačno iznenadila kad sam zaključila njihov znak. Kao-podrazumeva se, bre!
Sa svojtašima iz vode nisam nikad načisto, a sve su okolo Rakovi, Škorpije i Ribe. Rakovi su mi roditelji, babe i dede i mnogi prijatelji, Škorpije sestre i tetke, stričevi i to, Ribe sestra sa kojom sam još i ponajbolje... Onako, plivam za sve pare među vodenim nema ima. 🥴

Kuma moje dece i drugarica(jedna od najboljih ) su device. Sad će im rođendani , bankrotiraću :dash: sa njima sam najviše u kontaktu 'ovih dana', inače imam dve dobre koje su bikovi, drugara od I osnovne -vaga, i nemam nešto veze sa horoskopskim usmeravanjima, stvarno iz svakog znaka imam dobre prijatelje

Back