Najbitnija uloga žene je da vodi računa o kući i porodici

Sensei

Master
Moderator
Poruka
87.810
1742864981106.png

Ova karta pokazuje procentualno, po zemljama, koliko se ljudi u EU potpuno slaže sa gornjom konstatacijom.

OK, ali ne vidim korist od toga. Slažem se (iako ne poznajem kulturu i tradiciju tih zemalja).

Zanimljivo bi bilo pitanje, da li to ima veze sa ekonomijom,.. pa da nešto pametno i zaključimo.
Ili recimo da li jačanje ekonomije utiče na broj živorođenih beba ( u deset najgorih smo - na svetu ). radi se o periodu od 2017. do 2050.g (projektovana demografija).
Demograf.png
Migracija nije uneta. Upada mi u oko Kosovo ;) . pored Srbije.

Prilozi

• 1742880745399.png
    1742880745399.png
    542,8 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Najbitnija uloga žena i muškaraca je da vode računa o kući i porodici, zatim o sebi i svetu koji nas okružuje. Pošto, jelte, nismo neki koji će zadužiti čovečanstvo naučnim otkrićima ili vođenjem zajednice kroz teška vremena da imamo izgovor za preče. Ali kako je to poprilično dosadno i nezahvalno ajmo prebaciti sve na drugu stranu i praviti se nemušti da trebamo isto :/

Pogledajte prilog 1702951

Ova karta pokazuje procentualno, po zemljama, koliko se ljudi u EU potpuno slaže sa gornjom konstatacijom.
Moje misljenje je da sto vise ulazimo u savremeno doba, ovi procenti ce rapidno opadati.Iznenadila me je Bugarska sto je jedina crna,mislio sam da je ona bas savremena,Zapad je plav sto je i logicno...
Mislim da smo mi 61-70,ne toliko tradicionalni i porodicni kao pre,pogotovo u ovom veku i sprovedene demokratje(negativan prirastaj i veci pirast razvoda).

Back