Najbezbednija mesta ako izbije Treći svetski rat

Pretpostavljam da imaš neku živu, mušku, heteroseksualnu prangiju koja te uredno puni i hvala nebesima na tome.
Međutim, što je s nama ostalim očajnicima i očajnicama s insomniom u Seattle-u?
ahahaahahahahaha
kratko i jasno - umrite :zcepanje:

Saliiiim se.
nek ne zagadjuju svijet svojim bolestima, nek sami sebi kazu STOP...
ali ne, lakse je biti dokon i raskalasan

Koje bolesnike, pa mi normalni smo svijesni da nam treba pomoć, ne vi "normalni" koji ste si umislili da ste Boga uhvatili za kur*ac.

:eek:
Vec te postujem, iako te ne znam.
Pogresno sam se izrazila.

Ljudi koji piju mokracu, oblace se u psa, itd. - sta ti mislis o tim ljudima? Ili o vama, ako vec ti to radis?

Vec te postujem, iako te ne znam.
Pogresno sam se izrazila.

Ljudi koji piju mokracu, oblace se u psa, itd. - sta ti mislis o tim ljudima? Ili o vama, ako vec ti to radis?
Ne oblačim se u psa.. iako za nic-mic, nisam siguran.

Ono što želim reći je da muški i žene trebaju sjesti za stol i porazgovarati.

Ne oblačim se u psa.. iako za nic-mic, nisam siguran.

Ono što želim reći je da muški i žene trebaju sjesti za stol i porazgovarati.
1732488550798.png

Uskršnje ostrvo je udaljeno vulkansko ostrvo u Polineziji, deo Čilea. Na lokalnom jeziku ime ostrva je Rapa Nui. Poznata su arheološka nalazišta, pre svega skoro 900 Moai. Monumentalne statue su napravljene između 13. i 16. stoljeća i prikazuju ljudske figure sa velikim glavama. Najveća grupa uspravnih Moaija je u Ahu Tongarikiju

Uskršnje ostrvo je udaljeno vulkansko ostrvo u Polineziji, deo Čilea. Na lokalnom jeziku ime ostrva je Rapa Nui. Poznata su arheološka nalazišta, pre svega skoro 900 Moai. Monumentalne statue su napravljene između 13. i 16. stoljeća i prikazuju ljudske figure sa velikim glavama. Najveća grupa uspravnih Moaija je u Ahu Tongarikiju
Добро, то за Ускрс, а за остале дане?

Koja su to po vama mesta u svetu koja bi potencijalno mogla biti najsigurnija u slučaju velikog globalnog sukoba. Koji faktori čine određeno područje bezbednim? Da li su to geografske karakteristike, politička neutralnost, resursi ili nešto drugo?

1. Geografske prednosti – Da li su udaljena ostrva ili planinske oblasti sigurnija?
  2. Politička neutralnost – Koje zemlje bi mogle ostati neutralne u slučaju rata i kako bi to uticalo na njihovu bezbednost?
  3. Samodovoljnost – Koje regije imaju resurse za preživljavanje i samostalni razvoj u slučaju globalnih pometnji?
  4. Infrastruktura – Gde postoje dobro razvijeni sistemi za odbranu i evakuaciju?
https://economictimes.indiatimes.co...-3-breaks-out/iceland/slideshow/115623835.cms

Koja su to po vama mesta u svetu koja bi potencijalno mogla biti najsigurnija u slučaju velikog globalnog sukoba. Koji faktori čine određeno područje bezbednim? Da li su to geografske karakteristike, politička neutralnost, resursi ili nešto drugo?

1. Geografske prednosti – Da li su udaljena ostrva ili planinske oblasti sigurnija?
  2. Politička neutralnost – Koje zemlje bi mogle ostati neutralne u slučaju rata i kako bi to uticalo na njihovu bezbednost?
  3. Samodovoljnost – Koje regije imaju resurse za preživljavanje i samostalni razvoj u slučaju globalnih pometnji?
  4. Infrastruktura – Gde postoje dobro razvijeni sistemi za odbranu i evakuaciju?
Ако би заратили само САД и део НАТО са Русијом постојала би места на којима би живот могао да се одвија и то је првенствено јужни део планете. Мислим на јужне делове Аргентине (патагонија), Чиле, Боливија (која је можда и најповољнија). Ту би се јавили други проблеми који би могли та места претворити у хаос али то није тема.
Ако би све земље на свету, које поедују нуклеарно оружје, испуцале целокупан свој арсенал онда нисам сигуран како би све то изгледало. Било би гадно.

Back