Najbesramniji postupak,

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta bi, utece nasa vojnicina, sa sve jajima u gradskom prevozu... :)
Tesko je reci sta je besramno, nekome su trojke i grupnjaci uobicajeni, rutina u seksu, a neko uvaljivanje neke druge osobe svom partneru, pored tog nekog "zivog", ne tolerise i smatra podloscu...
Ovde pod 2) se moze govoriti i o cinu necije lude hrabrosti da bi se osvojila voljena osoba...besramno, ali za divljenje...

2.) najbesramniji postupak koji vas je šarmirao.:cmok:
Kad me ostavio u sred Berlina bez jakne i para 10ak minuta +bio nedostupan na telefon... da bi mi naknadno objasnio kako cu uvek osecati toplinu u njegovoj blizini (vratio se s jaknom) :klap:
U srednjoj skoli kad je jedan kinuo patike i carape na Tasu da bi bos po trnju isao sa mnom.
Kad mi zaborave rodjendan ili ga pomere... ili im jednostavno nije bitno mi je sooper i dosta puta me nasmejalo.
Kad smo rekli da cemo preziveti sve zajedno pa dosla sluzba za spasavanje po nas jer je bilo nevreme :rotf:
Kad sam postala svesna da je mirno sacekao svojih 5minuta da mi dokaze da je jaci iako to nisam htela da vidim pre.
Kad me je izazvao da se trkamo do kreveta pri cemu sam bila na stiklama... i bila je zima.
Kad mi je naredio da legnem u sred svadje.
Kad mi je nabijao glavu u jastuk ako bih odlucila da ustanem pre 9.
Kad se mesecima pravio da me ne voli i tvrdio to... iako je bilo ocigledno.
Odluka da hoce i u Tiranu sa mnom. :dash:
Kad je odlucila da mi strah od buba izleci najvecim skakavcem u koverti.
Kad je odlucio da mi pojasni kako sam se zaljubila u pogresnog.

Back