Taisa
Domaćin
- Poruka
- 3.239
Zna covek sta pita...![]()
Valjda zna, zaključio je da bi to bilo dobro i što da ne. Znaš, on mi je zaista postao drag.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna covek sta pita...![]()

ne..malo neprijatno zbog mase ljudi...ali nije mi dala da se opustim...jos uvek smo zajedno, ta devojka je zmaj..njena ideja inace...![]()
Valjda zna, zaključio je da bi to bilo dobro i što da ne. Znaš, on mi je zaista postao drag.![]()
, bio je iskren...dopala si mu se. 
pa kako sam ispricao svoj dozivljaj .... svi se uhvatili mojih jaja ...kao pijan plota![]()
Šalim se. pa kako sam ispricao svoj dozivljaj .... svi se uhvatili mojih jaja ...kao pijan plota![]()

Ćuti dobro je da ih nemaš više.Šalim se.
![]()

Nije tesko uociti to tvoje "zracenje"..."isijavanje" iz tebe, zato je mislio da bi to bilo dobro, pa makar se malo i izblamirao zbog svega..., bio je iskren...dopala si mu se.
![]()
imam jedno i u sredini ....samo je poduze i valjkastog oblika ....nije na prodaju![]()

O, pa to je pod 2.).![]()
Kad me ostavio u sred Berlina bez jakne i para 10ak minuta +bio nedostupan na telefon... da bi mi naknadno objasnio kako cu uvek osecati toplinu u njegovoj blizini (vratio se s jaknom)2.) najbesramniji postupak koji vas je šarmirao.![]()

1.Ja cesto crvenim...žene ili muškarca na koji ste naišli, bilo u svojoj vezi ili nevezano za vas:
1.) zbog koga ste i vi pocrveneli,
i/ili
2.) najbesramniji postupak koji vas je šarmirao.![]()
ne mogu da se setim a bas je tema interesantna. ali seticu se.
ne mogu da se setim a bas je tema interesantna. ali seticu se.
Sto se stidis? Je li to tebe j.ebao?

a ja blago meni vec 6 godina u braku![]()
1.Ja cesto crvenim...
2. Izasli smo prvi put, u predvecerje pili kafu u jednom kafeu... Uzeo je moju ruku i stavio je na svoje "spremno" medjunozje... Pravi muskarac u pravom trenutku...