- Poruka
- 231.893
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je mozak ispran kao Kim Džong Un ovim pionirima. Jbt zastrašujućeVidimo da si ga znao, verovatno ste i drugari, kao recimo Vučić i Vesić. Samo što je Vučić u retkim trenucima iskrenosti priznao da su drugari i da on svoje drugare ne ostavlja na cedilu, a ti ne.
Znači napadno si pristrasan, braniš tog Firera i zato sve što napišeš o njemu se ne može smatrati objektivnim i istinitim.
Uhodjenje, prebiranje po krvnim zrncima... I šta si hteo ovim da kažeš?Izgleda da je uzeo ženino prezime:
https://www.mojnovisad.com/vesti/ma...-u-novom-sadu-sklopilo-15-parova-id30181.html
Pa ćutuku, pola Srba i Crnogoraca ima prezime biblijskog, jevrejskog porekla
Hteo sam da kažem da je vaše prebiranje po krvnim zrncima tog čoveka bilo besmisleno jer to o čemu ste vodili polemiku uopšte nije njegovo poreklo. Što se mene tiče može da bude šta hoće. Nije baš sasvim jasno ni kako se on našao u tom naci društvu. Rekoh već, možda ih je samo vozio.Uhodjenje, prebiranje po krvnim zrncima... I šta si hteo ovim da kažeš?
Ustase su uzas koji treba trajno odstraniti iz Hrvatske
Sa kojim delom se ne slazes u onom gore opisanom pod "SNS smrad"A u međuvremenu ni anarhisti ne miruju, svi se bore za svoj deo protestnog kolača.
Pogledajte prilog 1663439
Pogledajte prilog 1663440
Pogledajte prilog 1663441
Ustase su zlo. Osim sto su ubili mnogo Srba, Jevreja, Roma i jos nekih manjina, ubili su i prilican broj Hrvata.Šta je poruka, Kežualko? Hteo bi da imitiramo hrvatske ustaše? Ako mogu oni, možemo i mi, je li to to?
Pa ne, nego su se toliko smanjili da ih ima manje nego za pola kombija, pa kad se udruze deluje kao da mogu da napune i ceo autobusZar ne postoji već Srpska desnica?
Šta, utapa se u novu stranku?
Neonacisti skinheadsi na jednoj fotografiji. Super.30.12. u glavnom gradu Otadžbine, srpski "nacionalisti" pod zaštitom jednog čike iz nekog mesta Čipuljići osnivaju otvoreno nacističku stranku. Tu je Davidović koji je čisti nacista, Bihalji koji je jevrejskog porekla i prikriveni nacista, i metar i šumska jagoda Vacić, ruskog "porekla". Poslednji put je Srbija otvorene naciste imala pod okupacijom u II ratu. Znamo kako su završili, a da li se istorija ponavlja?
https://novimagazin.rs/vesti/342352...acionalista-govorice-vacic-bihali-i-davidovic
Iako u najavi događaja nije precizirano da li će svi biti članovi nove partije, na spisku govornika su predsednik Srpske desnice Miša Vacić, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali, lider zabranjene organizacije "Nacionalni stroj" Goran Davidović, kao i Robert Barać koji nije poznat široj javnosti.
Pogledajte prilog 1663431
Oni su Zlo. Bili i bićeСрпски националисти Јевреји.
Главни ликови иза наци организација Јевреји.
Uglavnom su to jedni te isti ljudi.Neonacisti skinheadsi na jednoj fotografiji. Super.![]()
Ja ne znam? Ako isključimo plaćene teletabise, ima li iko ozbiljan da je zvanično srpska desnica? Šešelja je neozbiljno pominjati.Zar ne postoji već Srpska desnica?
Šta, utapa se u novu stranku?