Najavljeno osnivanje partije srpskih nacionalista, govoriće Vacić, Bihali i Davidović

Vidimo da si ga znao, verovatno ste i drugari, kao recimo Vučić i Vesić. Samo što je Vučić u retkim trenucima iskrenosti priznao da su drugari i da on svoje drugare ne ostavlja na cedilu, a ti ne.
Znači napadno si pristrasan, braniš tog Firera i zato sve što napišeš o njemu se ne može smatrati objektivnim i istinitim.
Tebi je mozak ispran kao Kim Džong Un ovim pionirima. Jbt zastrašujuće :eek:

Uhodjenje, prebiranje po krvnim zrncima... I šta si hteo ovim da kažeš?
Hteo sam da kažem da je vaše prebiranje po krvnim zrncima tog čoveka bilo besmisleno jer to o čemu ste vodili polemiku uopšte nije njegovo poreklo. Što se mene tiče može da bude šta hoće. Nije baš sasvim jasno ni kako se on našao u tom naci društvu. Rekoh već, možda ih je samo vozio.

Ustase su uzas koji treba trajno odstraniti iz Hrvatske

Medjutim to ne menja cinjenicu da je pedercina koja se zove Goran Davidovic FIRER uvazeni gost na srpskim televizijama i cak ga citiraju na forumu ovde neki "patrioti" i rusofili

Recimo nas kolega Tixi je doticnoga vise puta citirao kao uvazeni izvor i autoritet za odredjenu materiju, tipa pravoslavlje

30.12. u glavnom gradu Otadžbine, srpski "nacionalisti" pod zaštitom jednog čike iz nekog mesta Čipuljići osnivaju otvoreno nacističku stranku. Tu je Davidović koji je čisti nacista, Bihalji koji je jevrejskog porekla i prikriveni nacista, i metar i šumska jagoda Vacić, ruskog "porekla". Poslednji put je Srbija otvorene naciste imala pod okupacijom u II ratu. Znamo kako su završili, a da li se istorija ponavlja?

https://novimagazin.rs/vesti/342352...acionalista-govorice-vacic-bihali-i-davidovic

Iako u najavi događaja nije precizirano da li će svi biti članovi nove partije, na spisku govornika su predsednik Srpske desnice Miša Vacić, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali, lider zabranjene organizacije "Nacionalni stroj" Goran Davidović, kao i Robert Barać koji nije poznat široj javnosti.

Pogledajte prilog 1663431
Neonacisti skinheadsi na jednoj fotografiji. Super. :kafa:

Zar ne postoji već Srpska desnica?

Šta, utapa se u novu stranku?
Ja ne znam? Ako isključimo plaćene teletabise, ima li iko ozbiljan da je zvanično srpska desnica? Šešelja je neozbiljno pominjati.
Mislim da postoji grupa intelektualaca koji su nacionalno orijentisani, međutim ne znam da su svi u nekoj zvaničnoj partiji.

Давид, Бихали и Моша (Миша је од Моша, дружио сам се са једним нашим јеврејом у иностранству и од Милош је стално инсистирао на Миша и тако се представљао, иначе презиме му је СИМ ић, и за то ми је рекоа да долази од СИМ или СЕМ)

Опет ћемо бити скувани као жабе, предлажем да се обрати пажња на тзв лакмус папир, што је за Србију Црна Гора, тамо се прво ствари дешавају на малом, онда у Србији ма великом па у Русији на највећем, обратите пажњу на то, ту је огледало! Шта сам хтео да кажем јесте, да ће нам после Вучића доћи онај који у ЦГ дошао после МИЛА, неки Јаков :) стим што је овде предвиђено да цела маса буде изманипулисана ради грађанског рата и крвопролића, увођења ванредног стања и тада по свим законима које је потписао Вук Драшковић НАТО може лагано да упадне и да нас окупира! ИДЕ ОДВАЈАЊЕ ВОЈВОДИНЕ, КОСОВА, РАШКЕ ИТД ИТД ја не могу да верујем да старије генерације поучене 5им Октобром опет не виде подметачину невероватних размера, и позиција и опозиција и МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА и БРАНКО ДРАГАШ, КАЛАЈ, МИША БЛУМЕНАУ И МОБА и ЖУТИ И ЗЕЛЕНИ су из истог центра тзв Јеврејске дубоке српске државе коју су формирали још пре 300 година минимум, 1492 су дошли из шпаније на готов терен, и највероватније да су они ТУРКЕ као своју муслиманску метлу и организовали и гурнули на нас, а онда дошли на готово како то иначе раде! ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОЦЕНАТ Ј2 генетике код нас, 9% ЉУДИ ТО ЈЕ ПРЕКО 600.000 ЊИХОВЕ ГЕНЕТИКЕ КОД НАС!! Људи из политике су 200 година у истој, Марко Ђурић од Пашића и Најдана рођака... ЦИНЦАРИ су само једна врста њихове испоставе на балкану и они су повезани! Имате видео где Атанасије Јевтић говори да је Вучић цинцар! Ја сам се запрепастио која све презимена су цинцарска и јеврејска и криптојеврејска, запрепастио!!!! итд итд ... клупко је много замршено, ако не постоји екипа која је ове приче пратила једно 50 година, па своју децу томе учила како да их препозна, онда за политичку промену нема наде уоппште искрено, рекао бих да нема шансе да се уђе у политику а да ниси њихов. Јевреји су преузели Русију од октобарске револуције, и у Украјини их је тада било колико волите, онда та заробљена усташка дивизија Марка Месића (80.000) је ухваћена под стаљинградом и преобучена у партизане и послата код нас преко Тита (Јевреја) и ушли су у службе државне безбедности која креира целу политичку сцену! Дакле, Јевреји у Русији су их преобукли и са Црвеном армијом ушли у Србију! О чему ми причамо? Ако се не вратимо 2000 или 4000 година у назад, нећемо никада разумети зашто нас нападају! Знам да ће вам звучати бајковито, ми имамо и народне песме о томе "Часни Крст", али морате знати, да смо их ми раселили из Израела пре 2000 година, ми смо им Рушили и први и други храм сатанистички и требали смо да им рушимо и нама су били робову у Вавилону, могуће и у Египту, зато су искомплексирани и мрзе нас и словене као представнике античких народа који су се са њима сукобљавали, ми смо на тим древним просторима били и постојали, као и у Римској империји! Ко се не врати на те чињенице, не може разумети ништа Ко не повеже Флавија ТИТА веспазијана (који је разорио Јерусалим и раселио их свуда по свету) са ТИТОМ који је јевреј који је покушао да направи исто код нас СРБА, онда нема смисла тумачити све што се данас код нас дешава! Послушајте сатанисту ВЕЛИМИРА АБРАМОВИЋА па чујте како прича да смо ми "новоизабрани народ и да треба да будемо расељени" , није то шала то је озбиљан вишељихадугодишњи план!!

Back