Najavljeno osnivanje partije srpskih nacionalista, govoriće Vacić, Bihali i Davidović

Istina, tito vas je spasio
Спасио нас је српски народ који се први подигао на устанак против фашиста., и направио прву ослобођену територију у окупираној Европи.

Опстали смо, и имали смо неколико деценија да се обновимо и мирно развијамо.Није било све сјајно, али смо под петокраком доживели свој демографски, културни и економски зенит.Никада није било више Срба него под петокраком, ни пре ни после социјализма.

Да те мало подсетим, Србија је имала на попису 1991 године 6.5 милиона Срба.2022 године у Србији има 5.3 милиона Срба.Дакле, мањак од 1.2 милиона Срба за 30-так година.Ако узмемо у обзир да сада више нема 320 000 ЈУгословена и 140 000 Црногораца, и да су они углавном прешли у Србе, и да се овде доселило пар стотина хиљада Срба из Крајине и БиХ, и да се упркос овом значајном приливу број Срба смањио за 1/5, испада да смо изгубили око 2 милиона Срба.
Значи изгубили смо око 1/3 Срба за свега 3 деценије транзиције у весели капитализам, и што је најгоре, крај демографског пада се уопште не назире.Вероавтно ће средином овог века, овде бити око 3 до 3 и по милиона Срба, дакле за свега неколико деценија, пола Срба ће нестати.
Sav demokratski pad od osamdesetih pa na ovamo je posledica komunizma i danas neoliberalizma.

Сви знамо шта би било да су нацисти победили, а победили би да није било петокраке, комуниста, друга Стаљина и Црвене армије радника и сељака.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Baš pišeš gluposti. Hitler bi bio pobeđen i da SSSR nije učestvovao u ratu. Samo, bi rat trajao mnogo duže i sa većim žrtvama na strani saveznika. Drug Koba je bio veran Hitlerov saveznik dok ga ovaj nije zayebao. Čak i prvih dana Barbarose Dzugašvili nije verovao da su nacisti napali SSSR.

Спасио нас је српски народ који се први подигао на устанак против фашиста., и направио прву ослобођену територију у окупираној Европи.

Mislis Crnogorci sto su oslobodili bijograd od nacista 45’ 🇲🇪🦅

Sav demokratski pad od osamdesetih pa na ovamo je posledica komunizma i danas neoliberalizma.
То што нисмо данас на нивоу неке просечне афричке земље је последица социјализма.Још глођемо тековине социјализма, па имамо неки животни стандард примерен Европи, иако смо по економији реално мало изнад Африке, а испод Латинске Америке.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Baš pišeš gluposti. Hitler bi bio pobeđen i da SSSR nije učestvovao u ratu. Samo, bi rat trajao mnogo duže i sa većim žrtvama na strani saveznika. Drug Koba je bio veran Hitlerov saveznik dok ga ovaj nije zayebao. Čak i prvih dana Barbarose Dzugašvili nije verovao da su nacisti napali SSSR.

A ko ga je pobjedio jado?

Mislis Crnogorci sto su oslobodili bijograd od nacista 45’ 🇲🇪🦅
Ослобађали Срби-партизани(укључујући и бивше четнике) целу Југославију, па и делове Ц.Горе.Без Срба, а партизански покрет никада не би био масован.Само у Србији, погинуло је око 100 000 Срба у борби проти фашиста.

Ослобађали Срби-партизани(укључујући и бивше четнике) целу Југославију, па и делове Ц.Горе.Без Срба, а партизански покрет никада не би био масован.Само у Србији, погинуло је око 100 000 Срба у борби проти фашиста.

Nikako, srbi su uglavnom bili uz naciste il cetnike

Crnogorac Peko Dapcevic je oslobodio Jugoslaviju i Beograd, i gradili smo crnogorsko dedinje i vracar

То што нисмо данас на нивоу неке просечне афричке земље је последица социјализма.Још глођемо тековине социјализма, па имамо неки животни стандард примерен Европи, иако смо по економији реално мало изнад Африке, а испод Латинске Америке.
Pa ti veruješ i u Deda Mraza i Zubić Vilu

Ne negiram! Ja sam Davidovića lično znao još i pre dešavanja u Novom Sadu, moje je godište. Zato ti i kažem da je firer novinarska izmišljotina kao i hiljade drugih uostalom.
Goran je danas promenio neke poglede na svet i politiku i za mene je to prihvatljivo, čak se i u nekim stvarima vrlo slažem sa njegovim stavovima.
Sa youtube klipa srbin.info koji sam postavio a koji je izbrisala moderacija (ti?), vidi se šta kaže danas. Bilo bi lepo da ne brišete da je bilo koji izvor jer se radi o intevjuu. Uostalom, tema je o njemu pa bi trebalo da se čuje šta čovek kaže.
Goran ti je za vucica, tako da gubis vreme sto ga branis.

Nikako, srbi su uglavnom bili uz naciste il cetnike
Срби су били и у четницима и у партизанима, и велики број четника је страдао у борбама против окупатора током 1941 године.Велики број четника је убијен од стране окупатора на Бањици и на другим стратиштима у Србији.Руководство четничког покрета се определило за колаборацију и издало своје четнике,дало податке о четницима Недићевој администрацији(тзв."легализација") , па су их Немци, када су дошли до тих података, лако пронашли и после стрељали хиљаде четника.Дакле, четници су углавном били поштени људи који су хтели да се боре против фашиста али су постали жртве издаје четничког руководства.

Већину припадника НОВЈ и партизанских одреда 1944 и 1945 године су чинили бивши припадници четничког покрета.Највеће жртве НОВЈ је имала управо у том периоду и много бивших четника је погинуло у завршним операцијма ослобађања Југославије.

Goran ti je za vucica, tako da gubis vreme sto ga branis.
Ma nije znam ga lično. Pokušava da balansira iz političkih razloga ali nije za njega. Veliki je protivnik NVO i sttanih agentura koje rovare u ovim protestima i kompromituju čestite ljude.
Ali kao veliki skeptik imam rezervu prema svakome i prvi ću na ovom forumu napisati ako promenim mišljenje prema Davidoviću.

Ma nije znam ga lično. Pokušava da balansira iz političkih razloga ali nije za njega. Veliki je protivnik NVO i sttanih agentura koje rovare u ovim protestima i kompromituju čestite ljude.
Ali kao veliki skeptik imam rezervu prema svakome i prvi ću na ovom forumu napisati ako promenim mišljenje prema Davidoviću.
Meni je dovoljno da vidim par twitova na X i sve mi jasno, tako i ovde na forumu par postova i odmah znam sta ko duva.

Ne negiram! Ja sam Davidovića lično znao još i pre dešavanja u Novom Sadu, moje je godište. Zato ti i kažem da je firer novinarska izmišljotina kao i hiljade drugih uostalom.
Goran je danas promenio neke poglede na svet i politiku i za mene je to prihvatljivo, čak se i u nekim stvarima vrlo slažem sa njegovim stavovima.
Sa youtube klipa srbin.info koji sam postavio a koji je izbrisala moderacija (ti?), vidi se šta kaže danas. Bilo bi lepo da ne brišete da je bilo koji izvor jer se radi o intevjuu. Uostalom, tema je o njemu pa bi trebalo da se čuje šta čovek kaže.
Vidimo da si ga znao, verovatno ste i drugari, kao recimo Vučić i Vesić. Samo što je Vučić u retkim trenucima iskrenosti priznao da su drugari i da on svoje drugare ne ostavlja na cedilu, a ti ne.
Znači napadno si pristrasan, braniš tog Firera i zato sve što napišeš o njemu se ne može smatrati objektivnim i istinitim.

Back