Quantcast

НАЈАВЉЕНЕ КОНТРА-МЕРЕ НА ПРИШТИНСКЕ ТАКСЕ

Jami19

Poznat
Poruka
7.800
Није КосМет, већ Косово Репубљик је у квази трговинском рату.

Да би имао неко такмичење или рат у трговини, треба да имаш другу страну која нешто од робе може да понуди.

Они ратују, а немају муниције.
Pa video si da Kosovo ima veće plate od vučićlenda.

Kakav blam!

@Boris Grušenko
 
Poruka
8.436
ahahaha pa taj slepac ne može da obuzda šiptare sa juga Srbije
Pazi kada ti šiptarski žvalavci u samoj Srbiji ne plaćaju struju,doprinose,slobodno valjaju drogu,pustoše državne šume,bez ikakvih posledica a uživaju sva prava i povlastice kao oni građani koji poštuju državu Srbiju

Bujanovac najavio manifestacije "Dani komandanta Lešija"
Komandant Leši, odnosno Ridvan Ćazimi, jednan je od vođa tzv. Oslobodilačke vojske Preševa Bujanovca i Medveđe, koji je poginuo u sukobima sa srpskim snagama bezbednosti 24. maja 2001. godine u okolini Velikog Trnovca.
Među teroristima je bio poznat kao kapetan Leši. Bio je zadužen za sektor Centar OVPMB koji je obuhvatao sela Breznicu, Mali i Veliki Trnovac, Dobrosin, Končulj i Lučane (zona oko regionalnog puta Bujanovac - Gnjilane). Komanda njegovog sektora je bila u selu Veliki Trnovac. Komandovao je grupom od 600 do 700 terorista (112. brigada) koja je izvršila najviše terorističkih napada tokom sukoba na jugu Srbije.
562891
Ridvan Ćazimi
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=21&nav_category=11&nav_id=1544809
 
Poslednja izmena:

eremita

Zaslužan član
Poruka
109.886
Па камо те контрамере? Прошло више од месец дана од најаве.
Шиптари "мртви хладни" настављају ПЉАЧКУ И ОТИМАЧИНУ...... изгледа да их нико неће моћи да уразуми:

Gradonačelnik odbija da sprovede odluku Ustavnog suda o imovini manastira Dečani
Gradonačelnik opštine Dečani Baškim Ramosaj rekao je da neće primeniti odluku Ustavnog suda Kosova o potvrdi vlasništva manastira Dečani nad 24 hektara zemlje u blizini manastira ni po cenu da izgubi funkciju čelnika opštine, piše Koha ditore.
Piše: Beta23. maja 2019.Sredinom maja isteklo je tri godine od kako je kosovski Ustavni sud potvrdio odluku Vrhovnog suda kojom je potvrđeno vlasništvo manastira Visoki Dečani nad 24 ha zemlje u blizini manastira.
Ova godišnjica, kao i prethodna, bila je povod za diplomate na Kosovu, američkog ambasadora u Prištini Filipa Kosneta i šefice Kancelarije EU na Kosovu Natalije Apostolove da pozovu kosovske vlasti da sprovedu tu odluku najviše pravne instance u kosovskom pravnom sistemu.
Poziv je naišao na žustre reakcije ogranka Saveza istoričara Kosova u Dečanima, kako i gradonačelnika te opštine.:eek::eek::eek:

Savez istoričara Dečana apel Apostolove nazvala „opasnim, antidemokratskim i rasističkim“ jer poziva na sprovođenje „neustavne odluke Ustavnog suda“ koja datira „iz sistema nasilnih zakona Miloševića koji su diskriminatorni i nevažeći na Kosovu“.
Gradonačelnik opštine Dečani odbija da postupi po odluci Ustavnog suda i zemlju u katastar upiše kao manastirsku, odluku suda opisuje kao „jednostranu“.
Ramosaj tvrdi da odluku neće sprovesti jer ona predstavlja udarac za ekonomski razvoj opštine Dečani, čime se „ubija nada građana ove opštine“
 

Alter_Ego_

Buduća legenda
Poruka
37.726
predlazem da se krene sa uvodjenjem taksi na svu robu koja dolazi ili se vrsi transport preko kosova ili koje ide prema kosovu od 100% povecanjem naplate putarina vozilima i naplatom putarine po coveku od 100 eura koje dolaze sa kosova ili idu prema kosovu prekid napajanja brane gazivode to je samo pocetak
Пфффф.... Дарда је нашао да предлаже нешто.

За твоје предлоге никога (осим бакоње и КЕШ-а) никога на свету није брига.
 
Top