Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
ko je vodio ljubav u tada cuvenoj opel kadet kockici (salim se nije cuvena samo su svi siptari iz nekog razloga imali po 5 komada pa je bila vrlo pristupacna) zna sta je bol i patnja i suljevi.

mrze ljudi istinu da cuju.Po naslovu znam da je autor teme gosn Moljac, ginisov rekorder u sakupljanju katanaca😀
nek me sad napadnu retardirаni jugonostalgicari ali jugo je bio takvo plastikanersko smece da si u njemu mogao ista raditi samo jednom jer bi se posle tog puta limarija sama poskidala koliko je losa. golf 2 (ili bilo koji nemacki auto iz tog doba) je pojam za juga.
Isss ja ucila na jugu da vozimnek me sad napadnu retardirаni jugonostalgicari ali jugo je bio takvo plastikanersko smece da si u njemu mogao ista raditi samo jednom jer bi se posle tog puta limarija sama poskidala koliko je losa. golf 2 (ili bilo koji nemacki auto iz tog doba) je pojam za juga.
Batice, ako vec auto za seks, onda ovo:To kažeš kad god te provale da si čudak, batice
pa to moze biti i prednost jer sad nema auta koji neces umeti da vozis, polozila si automatski i za kamion jer su mu volan i menjac tu negde sa kamionom sestotoncem.Isss ja ucila na jugu da vozim
Pa batice, krenimo od neke osnoveBatice, ako vec auto za seks, onda ovo:
![]()
Iako nisam jedan od onih autofetisista, kupio bi si Mercedes valjda tek nakon prvog zaradjemog milijuna ojra, ovo na slici mi je nekako fora.
Naci zemo dodji das izljubimopa to moze biti i prednost jer sad nema auta koji neces umeti da vozis, polozila si automatski i za kamion jer su mu volan i menjac tu negde sa kamionom sestotoncem.
Ma ajde, a jugic? Eeeeeko je vodio ljubav u tada cuvenoj opel kadet kockici (salim se nije cuvena samo su svi siptari iz nekog razloga imali po 5 komada pa je bila vrlo pristupacna) zna sta je bol i patnja i suljevi.
![]()
Jako rijetko se dogodi, da netko na temi ispadne veci trol od mene.
kao sto rekoh jugic je za jednokratnu upotrebu,koliko je los auto.Ma ajde, a jugic? Eeeee
Pa ne znam, bili smo mladi, jugic preziveo hehekao sto rekoh jugic je za jednokratnu upotrebu,koliko je los auto.
Batice, ja sam duhom mlad, ne obazirem se na tvoje rijeci, zacepio sam usi i pjevam tralalalala...Pa batice, krenimo od neke osnove
Ne može seks u kolima ako si 25+, pre svega s godinama dolazi potreba za prostorom za manevrisanje usled slabije savitljivosti a i muškarac 25+ stvarno treba da obezbedi komfor aman bre
Mada, ako si milioner i imaš mercedesa što bi **** u kolima pitam ja tebe