Espanol:
Tačno! Ali kada su u pitanju automobili reputacija i cene ovih o kojima govorimo, teško je bilo šta sakriti. I za 250 GTO zna se samo da je NEGDE u Japanu. To je to. U svakom slučaju drago mi je da sam našao dobrog sagovornika u diskusiji koja nije puno obećavala u startu. Pozdrav.
Hoćemo li novu dobru temu? Nisi mi rekao ni da li imaš sliku W 196 iz 1955?[/i][/b]
Ako se ne varam, ovo je model iz 1955:
http://www.ultimatecarpage.com/large/362-3.jpg
Što se tiče aukcija, u pravu si. Ja sam ovu informaciju za W196 pročitao poodavno na
www.askmen.com pa sam je sada i ponovo proverio, pomislih da nisam nešto pomešao. Ako oni lažu - onda i ja lažem, mada izgledaju kao poprilično ozbiljan sajt.
Automobile više poznajem kao hobi i to sa tehničke strane, dok mi sport nije jača strana. Obožavam auto sajmove, i od 1999. (osim ove godine) bio sam redovan posetilac auto sajma u Detroitu, te imam dosta lepih fotografija. Ove godine nisam otišao, ali sam poslao roditelja "po zadatku" i ovih dana upravo čekam da mi stignu fotke... :-)
Spletom srećnih okolnosti imao sam prilike da vozim mnoge dobre aute jer mi je dobar prijatelj M. Mainville, dizajner u General Motors-u, koji je u firmi svakog vikenda uzimao na "test" dobre makkine, pa bi smo prašili na relaciji Milvoki - Čikago - Detroit - Toronto, plaćeno gorivo i pranje vozila, milina jedna. Nedavno sam se vratio u YU pa sada pauziram. U Kanadi vozim '99 Chrysler Concorde, a u Juzi zasad matorog Golfa.
Raspoložen sam za novu temu, prepuštam ti prvi potez. :-)