Naj naj volim!

uzivanje u obicnim stvarima da....e a bas razmisljam, volim kad pokusava da brine za mene....e smesno mi dodje i pocnem da se smejem....pa nisam ja malo dete...ali, bas voli da mi popuje....i nije mu jasno zasto je to meni smesno....kao, neozbiljan sam...a nema pojma da sam ja ustvari u fazi uzivanja i da mi je drago i slatko i simpaticno jer se sav zdao u brizi oko mene.....ali, ako mu to kazem, reci ce mi da ga zezam....:)

Ne treba preterivati u brizi. :rumenko:

- kadgod i gdegod mi nezno pridrzava ledja oko struka
- kad pogledom se sporazumemo
- kad smisli, organizuje i vodi me kroz lep dan/vikend/zivot
- posle vodjenja ljubavi, kad slusam kako mu se srce smiruje...

Izaberite jednu jedinu aktivnost (no sexolo) koju naj naj volite raditi sa vasim partnerom... Ali samo jednu i to onu uz koju ste kao dete od 5 godina kada popuni album zivotinjskog carstva :p
i bez onog pa ja sve volim najvise, ne mogu se odluciti i to, bachite jednu na papir :D

eo ja cu prvi, meni je kada se takmicimo ko ce vie izbrojati zvezda na nebu
a sad vi :p

Sjajna tema, ali stvarno je tesko reci...

Recimo da mi je jedan od omiljenih trenutaka kada setam sa drugaricama ne ocekujuci da ga vidim, a on mi rpidje, zagrli me, i ljubi kao da smo sami na svetu...

Kada smo nasamo obozavam da se tucemo jastucima, da gledamo cartoon network dok jedemo marmeladu, sa njim je uvek dozivljaj prati zube, prskmo se i zezamo, a najvise volim da mu legnem na grudi i zaspim dok me mazi po kosi...

Jednom smo se vracali sa doceka i setali po pustom gradu izjutra pevajuci sve decije pesme kojih smo mogli da se setimo...
Plesali smo bez muzike posred gradskog platoa ukrasenog novogodisnjom dekoracijom...
Eto, to su samo neki od momenata kada sam se tako osecala :)

Izaberite jednu jedinu aktivnost (no sexolo) koju naj naj volite raditi sa vasim partnerom... Ali samo jednu i to onu uz koju ste kao dete od 5 godina kada popuni album zivotinjskog carstva :p
i bez onog pa ja sve volim najvise, ne mogu se odluciti i to, bachite jednu na papir :D

eo ja cu prvi, meni je kada se takmicimo ko ce vie izbrojati zvezda na nebu
a sad vi :p

.....uzivanje u tishini ,kad smo dovoljni jedni drugom bez izgovorene rechi ,sedimo jedno pored drugog i gledamo u reku i uzivamo ...........z;)

Back