krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Malo li je ?!?!?VragoIasta Amfibija:mozda,bitno je da pera nije frigidan..sto ne znaci da nije impotentan :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo li je ?!?!?VragoIasta Amfibija:mozda,bitno je da pera nije frigidan..sto ne znaci da nije impotentan :-D
Pa prema tebi niko nikad nije bio pazljuv to se vidi iz aviona... verovatno ni rodjena mama... a tek tata...krvolok:Možda zato što je ON bio PAŽLJIV ??? :-)
Odatle poticu i razne traume i ideje... 
...ko Petar_Pan ili Petar_Ban2...krvolok:Možda zato što je ON bio PAŽLJIV ??? :-)
Vis ono bio... a sad nisam... ma lose utice ovaj Calov na mene... Moram se druziti sa pozitivnijim osobama...minon:...ko Petar_Pan ili Petar_Ban2...
Pricaju da ga nisu ni osetile...VragoIasta Amfibija:misli da si se vec kresnula i da lazes ovde na forumu...to je mislio.
e krve,zasto forumashice pricaju da je tvoj veci od perinog id a si bolji u krevetu?
Kao povetarac... 
Paaaa, ISTINA ispliva, kao ulje na vodi !!! :-)VragoIasta Amfibija:misli da si se vec kresnula i da lazes ovde na forumu...to je mislio.
e krve,zasto forumashice pricaju da je tvoj veci od perinog id a si bolji u krevetu?
))))))))))VragoIasta Amfibija:misli da si se vec kresnula i da lazes ovde na forumu...to je mislio.
pa nek misli tako ako zeli ja sam rekla ISTINU I SAMO ISTINU JER NE LAZEM, MRZIM LAZ a i nemam potrebe da lezem
... to zbog NEŽNOSTI, da ne postanu FRIGIDNE !!! :-)Petar_Pan:Pricaju da ga nisu ni osetile...Kao povetarac...
![]()

VA,jel mogu i ja da pitam nesto?VragoIasta Amfibija:jel oce neko jos nesto da me pita o mojim iskustvima>>
slobodno![]()