Naj gotivniji lik na forumu!

Dont_Break_The_Oath:
Ipak je najbolje stajati po strani i sa ironicnim osmehom gledati na svet.A pogotovo nikada ne otkrivati svoj identitet.
Vec mi je muka od svi koji etiketiraju,gledaju formu a nikako sustinu recenice i uvek ako nesto ne razumeju nece reci "Ne razumem", nego "Lud si", "Lazov", "Kreten".Samo da bi umirili svoju savest.
Ali zar je to bitno price,bilo kakve price?
I meni je muka od onih koji lazu. Ne podnosim laz. Bas mi je muka. :roll:

DisMisaL:
A ovo ima veze sa ljubavlju?

Pa da!
Mi se svi volimo!

red_heart.gif

Dont_Break_The_Oath:
Ipak je najbolje stajati po strani i sa ironicnim osmehom gledati na svet.A pogotovo nikada ne otkrivati svoj identitet.
Vec mi je muka od svi koji etiketiraju,gledaju formu a nikako sustinu recenice i uvek ako nesto ne razumeju nece reci "Ne razumem", nego "Lud si", "Lazov", "Kreten".Samo da bi umirili svoju savest.
Ali zar je to bitno price,bilo kakve price?
Evo, ja se potpuno slažem sa tobom tj NIŠTA te ne razumem:confused:
Po tvome, to bi značilo da sam ja glup i da ti do mog mišljenja nije ni stalo, već samo do mišljenja onih koji te razumeju. Nravno takvi su retki, ali to te neće sprečiti da misliš o sebi to što već misliš.
Evo, ja sam umirio svoju savest:)

Kad_LupimLupim:
Istina. Zato sam i rekao respect za DBTO.

Sta cu biti??
Pa cokoladna prepotentna lazovcina.
Bicu veciti neprijatelj Kimi Räikkönen-a.Prepucavacu se sa njegovim fanovima.
Postavicu par predstava u Luleå,Kiruna,Vadsø.
A i Nobelova nagrada mozda padne.

Evo ide jedna pesma za McLaren Mercedes:
"She's got Wheels Of Steel....if you see it coming get out of her way...." koliki je to hit bio,,,,,,i jos uvek je.

devour:
Strava ste....potpuno me razbudiste....svaka cast....

...Ease and pepped up
You get swept up
Smacked up
Backed up
Your crew's all cracked up
Checking flow
Pick choose quick
You can't stick
My medical range is
Stranges as angles
You get tangled
Twisting inside a fraction
Channels repeat,complete
Can't complete
Check the
hour 'n texture
Mind adventure
Exploit the point
into tracks
to devour
my intellect proceed
with diesel power

;-)

Ne mrzi ga, samo je ubedjen da decko nije rodjen za shampiona :lol:
....ma **** vas Raikonen, ostavite Raikonena na miru... sta Raikonen trazi ovde uopste... kakve veze ima Raikonen sa temom... sta ce uopste ova tema na Lj&S i kakve veze ima sadrzaj sa naslovom i podforumom i kako je Raikonene stigao ovde... ite bre...

@Nina
Ma nista zalutali smo malo u raznim pravcima i vecamo dal je DBTO narcis ili nije :mrgreen:

Back