Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
@NaraYan
Ko procita: kajace se, ko ne procita: kajace se
Ko procita: kajace se, ko ne procita: kajace se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je muka od onih koji lazu. Ne podnosim laz. Bas mi je muka.Dont_Break_The_Oath:Ipak je najbolje stajati po strani i sa ironicnim osmehom gledati na svet.A pogotovo nikada ne otkrivati svoj identitet.
Vec mi je muka od svi koji etiketiraju,gledaju formu a nikako sustinu recenice i uvek ako nesto ne razumeju nece reci "Ne razumem", nego "Lud si", "Lazov", "Kreten".Samo da bi umirili svoju savest.
Ali zar je to bitno price,bilo kakve price?
Evo, ja se potpuno slažem sa tobom tj NIŠTA te ne razumemDont_Break_The_Oath:Ipak je najbolje stajati po strani i sa ironicnim osmehom gledati na svet.A pogotovo nikada ne otkrivati svoj identitet.
Vec mi je muka od svi koji etiketiraju,gledaju formu a nikako sustinu recenice i uvek ako nesto ne razumeju nece reci "Ne razumem", nego "Lud si", "Lazov", "Kreten".Samo da bi umirili svoju savest.
Ali zar je to bitno price,bilo kakve price?
Istina. Zato sam i rekao respect za DBTO, ma kolko se ne slazem sa tim pristupom.divlja u srcu:...Nije stvar da li ce drugi da tvrde za tebe da si prepotentno djubre nego shta cesh zaista biti...
Kad_LupimLupim:Istina. Zato sam i rekao respect za DBTO.
divlja u srcu:Pa ja volim lazove!
I ***** i probisvete!
I sve gresnike.
Ne volim samo zlikovce.
![]()
devour:Strava ste....potpuno me razbudiste....svaka cast....
Kad_LupimLupim:@DBTO
Ne znam sta ces biti, ali sa nekim stavom ces nesto biti sigurno... direktno ili indirektno koristan za napredak civilizacije. Ako okines, ucicemo se na tvojim greskama, ako stvorish nesto korisno, ucicemo od tebe![]()
Dont_Break_The_Oath:Ma mene brine kako baciti kletvu i sledece sezone na McLaren.....a od 2007 ako Schumi zaista dodje u tim,evo mene kod vas.
Nina2:Aha..narcisoidnost, bolesni egoizam, pljuvanje...u principu nista novo.
Kiss_me:E jel sad neko za pice?![]()