Naj gotivniji lik na forumu!

Znam i ja mislim za sebe da sam mnogo pametan i da mnogi nisu na mom nivou za konverzaciju i nekad se sam sebi divim kakve ideje i razmisljanja imam... ali to ipak cuvam samo za sebe. Jedno je voleti sebe, a drugo je izdizati sebe medju drugima. Kad si faktor nema potrebe da se to potencira, okolina sama to primecuje.

Narcis jesam,i nesto mi ne pada na pamet da budem beskrajno dosadan sa tim prosecnim kao sto se zahteva na svakom koraku od mene.I ne moram ja da zabavljam nekoga svojim gledanjem na svet,radije cu sam razmisljati o tome.Zao mi je,ali ja ne jurim da nadjem prijatelje,oni koji me znaju,a njih ima i ovde na forumu,meni su sasvim dovoljni i znaju kako treba sa mnom.
A tu dopadljivost samo stvara probleme.
Ja sam iskren i brutalan,ne pretvaram se i ne spustam loptu,svidelo se to bilo kome ili ne.
A totalno otvoren mogu da budem samo svojoj Princezi.

The Oath

Kad_LupimLupim:
Znam i ja mislim za sebe da sam mnogo pametan i da mnogi nisu na mom nivou za konverzaciju i nekad se sam sebi divim kakve ideje i razmisljanja imam... ali to ipak cuvam samo za sebe. Jedno je voleti sebe, a drugo je izdizati sebe medju drugima. Kad si faktor nema potrebe da se to potencira, okolina sama to primecuje.

E vidis,ovde si pomenuo nesto sto me zaintrigiralo.
Jedno je voleti sebe a drugo izdizati iznad ostalih.

Pa ja se nesto ne osecam iznad drugih,naprotiv,priroda mog posla,tj onog za sta sam se ja odlucio da budem u zivotu zahteva usamljenost i otudjenost i poneku varku u kontaktu sa ljudima.Ja samo gledam ironicno,a nikako ne gledam nikoga ispod sebe.

P.S. osim Kimi Räikkönen-a.

hajde sada razvedrite se ljudi i ne obracajte previse paznje na mene.

chokolada:
Ma strava si iskren! :roll: Ovde svima pricas kako strava znas norveski a pravis greske u svakoj reci! :roll: I pricas kako si napisao neke silne knjige, ja se raspitivala svuda i nisam ih nasla. :roll: Cudno! :roll:

veldig bra. Izvini,ja sam tebi napomenuo jos davno gde u Norveskoj sam bio zastupljen,a to je oko 1000 km severnije od tebe.Pogledaj u Nordlandu i Finnmarku,ponovo ti ponavljam.

Kad_LupimLupim:

Koja okolina? Okolina je obicno marva i stoka koja ce, ako cutis, da te ne primecuje, da ti lupi etiketu da si glup i tunjav.
Znas da si mi drag, al' ne znam nijednu tvoju ideju, niti za tvoju pamet.
Dragi moj, ako se cuvas za sebe, nema od tog posla nista.
Pocni da se trosis, krenuce ti na bolje.
Ali iskreno, to je tezi put, ima da te ista okolina gadja drvljem i kamenjem. :lol:

Dont_Break_The_Oath:
veldig bra. Izvini,ja sam tebi napomenuo jos davno gde u Norveskoj sam bio zastupljen,a to je oko 1000 km severnije od tebe.Pogledaj u Nordlandu i Finnmarku,ponovo ti ponavljam.
Hahahaha gledala sam, nema! :lol:
Ma nebitno... I norveska je JEDNA zemlja, ima nekoliko izdavaca i knjige koje su izdate ovde bi trebalo da se nalaze u SVIM delovima Norveske! :roll: Pa jel ti stvarno mislis da sam ja luda? :? :roll:

@Divlja

Ali iskreno, to je tezi put, ima da te ista okolina gadja drvljem i kamenjem.
:lol:

Okolina je obicno marva i stoka koja ce, ako cutis, da te ne primecuje, da ti lupi etiketu da si glup i tunjav.
Kako ovo dobro zvuchi!

Khm... ok, razumem te potpuno sta hoces da kazes. Jedino moram da dodam i ono... Covek se pokazuje delima, a ne rechima ( manje price vise rada sistem :lol: ).

Dont_Break_The_Oath:
Ne brini Cokoladice,ziveo sam ja tamo dovoljno dugo,tako da mi je nekako nebitno da li Ti imas pristup mojim delima ili ne,sto uostalom i nije tvoj reon da se bavis srbima u Norveskoj i njihovom radu.

Ja ionako znam samo jedno:
Ikke bryt eden.
Ne mogu da verujem da se nastavljas! :shock: Covece pitala sam ljude (norvezane) za tebe i tvoje knjige i zamisli rekli su mi da ti ne postojis! :roll: Ljudi nikada nisu culi a bave se tim poslom! :roll: Stvarno cudno! :shock: :lol:

divlja u srcu:
Koja okolina? Okolina je obicno marva i stoka koja ce, ako cutis, da te ne primecuje, da ti lupi etiketu da si glup i tunjav.
Znas da si mi drag, al' ne znam nijednu tvoju ideju, niti za tvoju pamet.
Dragi moj, ako se cuvas za sebe, nema od tog posla nista.
Pocni da se trosis, krenuce ti na bolje.
Ali iskreno, to je tezi put, ima da te ista okolina gadja drvljem i kamenjem
A ako za sebe izjavish da si najgotivniji onda ce da te obozavaju? :roll:
Sve je to lepo... samouverenost, samoposhtovanje... Al' negde treba povuci crtu. Nije stvar da li ce drugi da tvrde za tebe da si prepotentno djubre nego shto cesh to zaista i biti.

Kad_LupimLupim:
Khm... ok, razumem te potpuno sta hoces da kazes. Jedino moram da dodam i ono... Covek se pokazuje delima, a ne rechima ( manje price vise rada sistem :lol: ).

Naravno i delima, ali nase reci i reci uopste imaju veliku moc!
Zpamti to.

red_heart.gif

LePiaf:
A ako za sebe izjavish da si najgotivniji onda ce da te obozavaju? :roll:
Sve je to lepo... samouverenost, samoposhtovanje... Al' negde treba povuci crtu. Nije stvar da li ce drugi da tvrde za tebe da si prepotentno djubre nego shto cesh to zaista i biti.

Cekaj, cekaj!
Ako mislis da si gotivan, onda si djubre?
Ja bih ovako preformulisala tvoju poslednju recenicu, tako sam je i procitala, tek sam posle videla sta si napisao.

Nije stvar da li ce drugi da tvrde za tebe da si prepotentno djubre nego shta cesh zaista biti.
red_heart.gif

Ipak je najbolje stajati po strani i sa ironicnim osmehom gledati na svet.A pogotovo nikada ne otkrivati svoj identitet.
Vec mi je muka od svi koji etiketiraju,gledaju formu a nikako sustinu recenice i uvek ako nesto ne razumeju nece reci "Ne razumem", nego "Lud si", "Lazov", "Kreten".Samo da bi umirili svoju savest.
Ali zar je to bitno price,bilo kakve price?

divlja u srcu:
Cekaj, cekaj!
Ako mislis da si gotivan, onda si djubre?
Ja bih ovako preformulisala tvoju poslednju recenicu, tako sam je i procitala, tek sam posle videla sta si napisao.

Nije stvar da li ce drugi da tvrde za tebe da si prepotentno djubre nego shta cesh zaista biti.
Oj, logiko, oj...
"Ako mislis da si gotivan, onda si djubre?" - navedi mi gde sam to izjavio.

Slozicu se i sa tvojom verzijom poslednje rechenice, ali ona ne iskljuchuje ono shto sam ja rekao.

Back