dejan_MB
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
Ima nas na forumu vazda,ja cu biti slobodan da vodim evidenciju ko je najgotivniji u svakom slucaju "ne moze da skodi"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bre bio naj qurac,naj palac...ja to propustila...ako moze to ponovo, sa sve slikama.....PLESsitnihDEMONA:Najbolji avatar,najbolja slika,najsexipilni nik,najyebozovni,najgotivniji,naj qurac,naj palac...! Stvarno je dosadno.Neka administratori ubace podforum MISS Foruma ( u svakom smislu) pa tamo izmisljajte titule i takmicenja. Mene boli uvo...moze te i ovde,ali deluje tupavo.
PLESsitnihDEMONA:Najbolji avatar,najbolja slika,najsexipilni nik,najyebozovni,najgotivniji,naj qurac,naj palac...! Stvarno je dosadno.Neka administratori ubace podforum MISS Foruma ( u svakom smislu) pa tamo izmisljajte titule i takmicenja. Mene boli uvo...moze te i ovde,ali deluje tupavo.
hulahopka:Kad bre bio naj qurac,naj palac...ja to propustila...ako moze to ponovo, sa sve slikama.....
JOVANA77:Nesi,bundeva ,mishica,Stari Lisac,Gazdarica,Incognito,Peta W,cvetic, limunada.....joj ima ih jos....seticu se
SINDI:pa de si bre zeno
JOVANA77:evo jos jednog od omiljenih likova......
eve me bre zeno.....odmarala se celo leto od svega, pa i od foruma :wink:
Fala brate,fala....LePiaf:
JOVANA77:Nesi,bundeva ,mishica,Stari Lisac,Gazdarica,Incognito,Peta W,cvetic, limunada.....joj ima ih jos....seticu se
Ne mogu da verujem da sam za sebe glasas. :shock:Dont_Break_The_Oath:Espanol, ..., Dont_Break_The_Oath, Truman, Teki, Kiss_Me, Divlja u srcu.
Ha!Ha!Ha!hulahopka:Kad bre bio naj qurac,naj palac...ja to propustila...ako moze to ponovo, sa sve slikama.....
chokolada:Ne mogu da verujem da sam za sebe glasas. :shock:
chokolada:Ne mogu da verujem da sam za sebe glasas. :shock: