loptica doskocica
Aktivan član
- Poruka
- 1.482
А деде стискају срцуленца? Добро, да знам. Мени нешто јадовски да мушкарац срцује.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi se manje pravdala i mahala svojim postenjen mozda bi ti dede manje stiskali srculenca...
stvar je tajminga. Procenjuje se ali ne odmah, kasnije kad prodje jedno vreme samo ti se pokaze da li je devojka idiot ili nije, onda lepo izadjes iz veze. Naravno vazi i obratno.Drugarski savet brate.
Ne procenjuj nikada nijednu.
Budi ono sto jesi i ovde i inacce.
Sve drugo je recept za katastrofu.
Veruj mi nauccio sam na svojim gresskama sve to.
Наравно, ако бити диван значи бити као кауч, онда сам дефинитивно краљ те игреВажи Леки, диван си
Кауч? Од када не чух тај изразНаравно, ако бити диван значи бити као кауч, онда сам дефинитивно краљ те игре
Па, ако ниси чула, време је да уђеш у свет удобности и стилaКауч? Од када не чух тај израз
Ја сам већ у том свету, али хвала на отвореним вратимаПа, ако ниси чула, време је да уђеш у свет удобности и стилa
Е, па добро дошла, врата су отворена, али кауч не прашта!Ја сам већ у том свету, али хвала на отвореним вратима
Ne, ovde se ona sam prozvala, setila se naše ranije diskusije pa je to spomenula.Мелиот ју је лично прозвао, и то није први пут, па је нормално да се на такве нападе има одбрамбени механизам.
Kad bi se manje pravdala i mahala svojim postenjen mozda bi ti dede manje stiskali srculenca...
Ne smatram sebe naivnim.Cak mislim da dobro procenjujem.Samo koliko god mislio da si pronicljiv, prosto nikad ne znas ko je sa suprotne strane i uvek mozes da pogresis.Zato se i ne treba opterecivati mng.Sto se tice to cedna i smerna, samo cu ti reci da je Bukovski koji je svakako iskusniji od svih nas ovde zajedno rekao, niko ne moze da glumi vernost tako dobro kao zena, i onda meni sad neki muskarac kaze ja sam upoznao zene, ili slicne izjave haahaha.Tako da svakako ti iskustvo moze pomoci, ali nista nije 100 posto sigurno, i ne treba se opterecivati.Да ли себе сматрате наивним у м/ж односима ? Ја сам увидео да ипак још увек нисам довољно интелигентан на том пољу. Често ми се деси да мислим да сам правилно проценио нешто, а онда схватим да су други много намазанији од мене. Пре свега мислим на ситуације где је потребно увидети да ли се некој девојци свиђаш, који су показатељи да јој се свиђаш, како да јој приђеш/муваш на нету(инстаграму), а како да се поставиш уживо, генерално процена личности једне жене ми је често погрешнa изгледа, и сам тај свет тих односа ми је јако магловит.....све ми је то магловито јер од тренутка кад сам сазнао да ми је колегиница за коју сам мислио да је чедна и смерна у ствари све супротно од тога, од тада све више мислим да сам јако наиван за те ствари, за завођења, увиђања ко је какав у томе, то ми је некако отворило спознају да сам, иако сам на половини треће деценије, још мала беба и пубертетлија у односу на већину људи.
Ako mi dozvoliš, da ti kao čovjek koji ima životnog iskustva i koji se ostvario na životnom i obiteljskom polju iznesem neka moja zapažanja.Највише бих волео да могу тако да будем пун себе, самопоуздан и да кренем даље у живот као такав али сам запео, тренутно сам додаткао дно по питању самопоуздања, нисам се овако осећао ни као клинац али ћу на силу пробати да радим на једној по једној ствари и да се дижем јер не води нигде ово очајавање, видим и ја то само сам хтео чујем искуства других и да надам се у догледно време пребродим ову гадну крозу живота и кренем даље јер ово је стварно неописиво стање, претвара се у жесток комлекс ниже вредности а то не желим да дозвол
Ma tesko djubre sam , znamKako si ti patetična
Niti sam poštena, niti me zanimaju lajkovi, niti ti veze imaš sa tim ko sam ja. Ali obožavaš da mi se nakačiš i komentarišeš .. valjda te nešto žulja.
Pa ti prepuštam to zadovoljstvo. , slobodno, apsolutno me ne zanimaju tvoji dojmovi niti šta ćeš da pišeš, nhiti što če drugi to da čitaju, to prosto veze nema s vezom niti sa mojim realnim životom.
Jbte Pukovski.Ne smatram sebe naivnim.Cak mislim da dobro procenjujem.Samo koliko god mislio da si pronicljiv, prosto nikad ne znas ko je sa suprotne strane i uvek mozes da pogresis.Zato se i ne treba opterecivati mng.Sto se tice to cedna i smerna, samo cu ti reci da je Bukovski koji je svakako iskusniji od svih nas ovde zajedno rekao, niko ne moze da glumi vernost tako dobro kao zena, i onda meni sad neki muskarac kaze ja sam upoznao zene, ili slicne izjave haahaha.Tako da svakako ti iskustvo moze pomoci, ali nista nije 100 posto sigurno, i ne treba se opterecivati.
U kom kontekstu si to rekao? Da li su francuske sobarice bile naivne ili nisu bile naivne pa se taj izraz ironično koristi? U kom kontekstu koristiš taj izraz?Ja mislim da su žene naivne otprilike kao Francuske sobarice..
Polako buraz.. dovoljno je jednom da pitaš ne moraš dva puta, koristio sam to u ironičnom kontekstu da opišem nekog ko se pravi naivan ili nevin, ali zapravo deluje zavodljivo ili provokativno..U kom kontekstu si to rekao? Da li su francuske sobarice bile naivne ili nisu bile naivne pa se taj izraz ironično koristi? U kom kontekstu koristiš taj izraz?
Opušteno, ja taj izraz koristim da opišem naivnu osobu, pa ne znam da li sam u pravu.Polako buraz.. dovoljno je jednom da pitaš ne moraš dva puta, koristio sam to u ironičnom kontekstu da opišem nekog ko se pravi naivan ili nevin, ali zapravo deluje zavodljivo ili provokativno..
Deal..Opušteno, ja taj izraz koristim da opišem naivnu osobu, pa ne znam da li sam u pravu.