Наивност у м/ж односима?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.637
Да ли себе сматрате наивним у м/ж односима ? Ја сам увидео да ипак још увек нисам довољно интелигентан на том пољу. Често ми се деси да мислим да сам правилно проценио нешто, а онда схватим да су други много намазанији од мене. Пре свега мислим на ситуације где је потребно увидети да ли се некој девојци свиђаш, који су показатељи да јој се свиђаш, како да јој приђеш/муваш на нету(инстаграму), а како да се поставиш уживо, генерално процена личности једне жене ми је често погрешнa изгледа, и сам тај свет тих односа ми је јако магловит.....све ми је то магловито јер од тренутка кад сам сазнао да ми је колегиница за коју сам мислио да је чедна и смерна у ствари све супротно од тога, од тада све више мислим да сам јако наиван за те ствари, за завођења, увиђања ко је какав у томе, то ми је некако отворило спознају да сам, иако сам на половини треће деценије, још мала беба и пубертетлија у односу на већину људи.

Ne smatram se naročito naivnim u m/ž odnosima, ono nekada se desi da mogu da pogrešno procenim/nasednem na neku priču ali to uglavnom budu sitnice.
Za malo bolju procenu nekog treba vreme da se dve strane upoznaju, a kao najčešći problem vidim to da ljudi kod nas najčešće žure/projektuju ono šta žele na drugu stranu i onda dođe do cirkusa

I ja loše procenjujem ljude, tako da zaista loše procenjujem te stvari. I ja sam za mboge devojke mislio da su čedne pa je ispalo da su mboge drugačije. Mislim da niko ne može da otkrije šta je nekom drugom u glavi.

А шта ти подразумеваш под "чедне"?

Мсм...теби је јасно да девојке имају потребу за сексом и мушкарцима, тј. свака здрава и права девојка има такву потребу. И фине девојке, посебно фине девојке, воле да се попну на питона неког снажног мужјака. То је нормално, здраво, право и исправно.

А ти, ако мислиш да чедне девојке не треба да се сексају пре брака, ако мислиш да су чедне и да не посматрају мушкарце око себе, ако мислиш да не маштају сваке ноћи о снажном мушкарцу који би могао да их раскости, онда....није до њих, до тебе је. Оне су сасвим нормалне, здраве и праве.

I ja loše procenjujem ljude, tako da zaista loše procenjujem te stvari. I ja sam za mboge devojke mislio da su čedne pa je ispalo da su mboge drugačije. Mislim da niko ne može da otkrije šta je nekom drugom u glavi.

Како, уопште, дефинишеш "чедну девојку"?

Чедна у смислу, воли лика кога зовемо Чед?

bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u4.jpg

У мом случају под чедна и смерна сам мислио да је верна свом мужу, да није жена која би нешто са стране и у то сам био убеђен максимално док се није испоставило скроз супротно и од тада ми више ништа није јасно, можда сам почео и да параноишем јер ако њу нисам макар мало прочитао за оволико година како ћу тек било коју другу и ту некако ми пукне пред очима и схватим да сам вероватно јако наиван.

Daj molim te uozbilji se dosadan si.

Озбиљан сам.

Како ти дефинишеш чедну девојку?

И чедне девојке сваке ноћи маштају о томе како ће неки вепар да их тако развали да не могу да ходају сутра. То је нормално и природно.

Потреба да им ограничаваш такве интимне жеље их је, вероватно, и одбијала од тебе и бацала у наручје оних који су разумели њихову сексуалност.

У мом случају под чедна и смерна сам мислио да је верна свом мужу, да није жена која би нешто са стране и у то сам био убеђен максимално док се није испоставило скроз супротно и од тада ми више ништа није јасно, можда сам почео и да параноишем јер ако њу нисам макар мало прочитао за оволико година како ћу тек било коју другу и ту некако ми пукне пред очима и схватим да сам вероватно јако наиван.
Ma ne treba čovek time da se opterećuje, ako krene da ti nabija rogove a ti saznaš samo se pokupiš i odeš iz veze. Bilo je lepo dok je trajalo, sada više to nije to i kreneš dalje svojim putem. Ja bar tako funcionišem.

Жене су, у ствари, екстремно верне својим мушкарцима.

Жене дозвољавају својим мушкарцима да их мушкарци обликују како год желе.

Међутим,

то иде и са последицама. Ако их тај мушкарац не обликује довољно, потражиће оно што им недостаје на неком другом месту. Често ће прво да обезбеде то друго место, пре него што напусте прво. Некада не могу да напусте прво(г), зато га некад само кажњавају тражећи на другом месту оно што немају на првом.

Ако нам чедна жена није верна, сами смо криви, нису криве оне.

Ma ne treba čovek time da se opterećuje, ako krene da ti nabija rogove a ti saznaš samo se pokupiš i odeš iz veze. Bilo je lepo dok je trajalo, sada više to nije to i kreneš dalje svojim putem. Ja bar tako funcionišem.
Ма није само ствар у роговима него и у томе да сам схватио да очигледно не разумем жене, да не познајем њихов образац размишљања како сам мислио да познајем. Један од разлога за то је сасвим сигурно чињеница да у односу са женама имам врло мало искуства и све то кад се сабере чини ми се да ми је социјална интелигенција јако ниско на том пољу, да сам бескрајно наиван и не могу да се одупрем том утиску јер нека разна дешавања у последњих годину дана су ме толико избацила из колосека да сам доживео неку врсту отрежњења схвативши да сам још на нивоу средње школе кад је тај свет м/ж односа у питању. Мада мислим да ни ти клинци данас не би испали толико наивни и лакомислени у тој врсти односа тако да сам баш онако доживео јак ударав на его схвативши да неки омладинац вероватно боље зна правила игре него ја.

Ма није само ствар у роговима него и у томе да сам схватио да очигледно не разумем жене, да не познајем њихов образац размишљања како сам мислио да познајем. Један од разлога за то је сасвим сигурно чињеница да у односу са женама имам врло мало искуства и све то кад се сабере чини ми се да ми је социјална интелигенција јако ниско на том пољу, да сам бескрајно наиван и не могу да се одупрем том утиску јер нека разна дешавања у последњих годину дана су ме толико избацила из колосека да сам доживео неку врсту отрежњења схвативши да сам још на нивоу средње школе кад је тај свет м/ж односа у питању. Мада мислим да ни ти клинци данас не би испали толико наивни и лакомислени у тој врсти односа тако да сам баш онако доживео јак ударав на его схвативши да неки омладинац вероватно боље зна правила игре него ја.
Žena će te prevariti ako joj daš dobar razlog za tako nešto. Imaš i one isfrustrirane žene koje su mrziteljke muškaraca ali to je jako mali deo ženskog roda.

Forum postaje mesto za Self-promotion svog pitoma i vepra.
Toliko prezentovanje zene kao neko ko zudi da se penjati i lize te vase nabrekle lizalice od veprine...AMAN ima i nas koji smo recimo zadovoljne po pitanju seksa i ne jurimo online dejtere ovde.
Cisto da primetite da preterujete.
Manite se corava posala u lovite u real.
Tamo su vam ribe svakako realnije .

S.

Mislim da ne treba ljude stavljati u fioke, ova je čedna ova nije itd... To ne možeš prepoznati na osnovu ponašanja u smislu ljubaznosti i to.. Neke osobe koje sa svima flertuju su vrlo zatovrene, a neke koje su povučene su ih imale mnogo više, mislim muškaraca.. Tako da je glupo na osnovu neke pristojnosti i kako neko izgleda i da li se smeška, da li je ljubazna korektna, oceniti kakva je u tom smislu veze sexa i to.

Tako da lekcija broj 1 jeste da prestaneš da procenjuješ druge ljude površno.

Eto mislim ja sad ovde svašta pišem na forumu i poneko pomisli, kao što mi Meliot više puta napisa da sam previše u prometu, a u stvari realno gledano ja sam vrlo uzdržana i povučena osoba. Ne flertujem, ne smeškam se nepoznatima, nisam ni društvena, uopšte mi nije jasno kako bi neko iz firme na osnovu ponašanja mogao bilo šta da zaključi osim da se ponašam profi i da gledam svoja posla.

Eto mislim ja sad ovde svašta pišem na forumu i poneko pomisli, kao što mi Meliot više puta napisa da sam previše u prometu, a u stvari realno gledano ja sam vrlo uzdržana i povučena osoba. Ne flertujem, ne smeškam se nepoznatima, nisam ni društvena, uopšte mi nije jasno kako bi neko iz firme na osnovu ponašanja mogao bilo šta da zaključi osim da se ponašam profi i da gledam svoja posla.
Kontam da ljudi koji nekog, iz nekog svog razloga, traže, najčešće projektuju na druge svoje fantazije.

To je jedina oblast u kojoj se isplati biti naivan....ali ne i pao sa marsa...

Izuzetno veliki broj mladih devojaka a i glupih muskaraca ima pristup , naucicu sve iz probanja i gresaka....a ta metoda se zove PIG metoda...sto znaci da od vas pravi svinju....verovali to vi ili ne, bicete delom svoje licnosti svinja...

Ne znam zasto nije razumno ili kako ne padne na pamet osobama da kao i kod posla, kao kod ucenja, kao kod nekog proizvodnog hobija...ne upoznaju oblast i metode i opasnosti i zadovoljstva i procese koji se desavaju u onome sto misle da rade...

Jer onda je vasa naiva mnogo bezbolnija i sigurno nije bezbolna, ali je i bezopasnija, sigurno je da necete zaobici kazne, bol i zloupotrebe, ali ce biti sve mnogo manje tragicno , nedaj boze, mnogo manje katastroficno , manje ce vas odvesti na pogresnu stranu , i zadrzacete SEBE , sto je u konacnom mnogo lepa stvar, a u glupoj Srbiji je BEZVEZE tako kazu vecina, ili lakse reci SVI.

Dakle informisite se, pogledajte sa distance, pa sa sigurne blizine, pa obidjite bar tri radnje pre nego sto kupite, kako kaze kinesko pravilo trgovanja...svega toga ima u onim boldovanim stvarima....neceg manje , nesto ne stigne covek pa preskoci , udari te i ne znas zasto ...kao da ja znam zasto je nepoznata saputnica u busu izazvala kao da me konj udario kopitom po celu...ali nisi neupucen, nisi pao sa marsa, teturas, usi ti kao radarski sistemi , ali uzivas u tom iznenadnom dozivljaju jer imas GRANICE koje su dovoljno velike da mozes i da letis, i da trcis i da setas i da plivas....u svemu tome..
To boldovano je sirenje tih GRANICA bez da poturas dupe svakom sesirdziji koji je u dometu....Jedino sto treba strpljenja, ne velikog, ali suprotno od nestrpljenja...

Жене су, у ствари, екстремно верне својим мушкарцима.

Жене дозвољавају својим мушкарцима да их мушкарци обликују како год желе.

Међутим,

то иде и са последицама. Ако их тај мушкарац не обликује довољно, потражиће оно што им недостаје на неком другом месту. Често ће прво да обезбеде то друго место, пре него што напусте прво. Некада не могу да напусте прво(г), зато га некад само кажњавају тражећи на другом месту оно што немају на првом.

Ако нам чедна жена није верна, сами смо криви, нису криве оне.
То је то... И да додам да жене хоће мушкарце поред којих ће да се осећају сигурно и ушушкано. Стабилне и јаке мушкарце.

Back