Naivnost ili iskustvo?

Paula

black cat
VIP
Poruka
35.827
Kažu da osobe koje vole klinke/klince zapravo žele da budu sa naivnim osobama jer onda mogu da im prođu fore koje ne mogu kod iskusnih osoba.
Ima li u tome istine?
(Mada, poznajem i starije osobe naivne ko deca)

I da li naivnost/neiskustvo donosi manje ili više komplikacija u odnosu?

Šta kaže vaše iskustvo? ;) I šta vas više privlači?

(nije kao da ne znam šta će se pisati, ali možda me nešto iznenadi ;))

Kažu da osobe koje vole klinke/klince zapravo žele da budu sa naivnim osobama jer onda mogu da im prođu fore koje ne mogu kod iskusnih osoba.
Ima li u tome istine?
(Mada, poznajem i starije osobe naivne ko deca)

I da li naivnost/neiskustvo donosi manje ili više komplikacija u odnosu?

Šta kaže vaše iskustvo? ;) I šta vas više privlači?

(nije kao da ne znam šta će se pisati, ali možda me nešto iznenadi ;))
Uvek stariji i iskustvo :mrgreen:

Nisam mislila na nezrelost, već baš na odsustvo iskustva.
Маса клинки/клинаца је данас искусно до тачке где је тешко рећи да неко старији може да им парира у томе или да предњачи.....нису то више она времена...... Данас се рано сазрева, искуствује и престаје наивност

Маса клинки/клинаца је данас искусно до тачке где је тешко рећи да неко старији може да им парира у томе или да предњачи.....нису то више она времена...... Данас се рано сазрева, искуствује и престаје наивност
Pa dobro pitanje je u čemu su iskusne mlade osobe danas.

u cemu iskusni?

Uvek stariji i iskustvo :mrgreen:

Isto.

Godine mi tu ne igraju toliko ulogu koliko iskustvo, životno pre svega, ali i sa partnerima, da zna šta želi, šta ne želi, da zna kako da se mudrije postavi, poznaje žene i njihovu prirodu, da iskulira kad treba.
Neprivlačno mi je da budem sa nekim ko se tek nalazi u životu, ko je željan razgovora podrške, ko nije preležao "dečije boginje", ko nema stabilan život.. Govorim o sebi, nekako ne mogu te osobe da uzmem za ozbiljno pa čak ni kada bi odnos "samo sex" bio u pitanju.

Naravno ne premazan svim bojama, ne u tom smislu - pokvaren, već iskusan ali kvalitetan karakter.

Isto.

Godine mi tu ne igraju toliko ulogu koliko iskustvo, životno pre svega, ali i sa partnerima, da zna šta želi, šta ne želi, da zna kako da se mudrije postavi, poznaje žene i njihovu prirodu, da iskulira kad treba.
Neprivlačno mi je da budem sa nekim ko se tek nalazi u životu, ko je željan razgovora podrške, ko nije preležao "dečije boginje", ko nema stabilan život.. Govorim o sebi, nekako ne mogu te osobe da uzmem za ozbiljno pa čak ni kada bi odnos "samo sex" bio u pitanju.

Naravno ne premazan svim bojama, ne u tom smislu - pokvaren, već iskusan ali kvalitetan karakter.
Drugacije gledaju zene koje iza sebe imaju brak i decu,prioriteti se menjaju.
Mada ja iskreno nisam upoznala "zrelog" iskusnog muskarca od 30-35 godina.

Back