Bojan_BRT
Elita
- Poruka
- 19.050
Nisi ti meni nista da bi me opominjao.Ја сам те опоменуо !
Кад мене иритираш који сам Словен,
шта тек радиш онима који имају шифре од убиствених ракета,
а нису наше горе лист ...
Produzi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nisi ti meni nista da bi me opominjao.Ја сам те опоменуо !
Кад мене иритираш који сам Словен,
шта тек радиш онима који имају шифре од убиствених ракета,
а нису наше горе лист ...
Nemas definiciju genocida?Rekao sam sta sam imao.
Ti mozes da se pomolis za bandera rajh veceras,Zeleni se javio iz bunkera,drzava u totalnoj blokadi
Nisi ti meni nista da bi me opominjao.
Produzi
Jok,srecu UkrajiniЗнао сам да ниси наш !
Нико наш не би призивао толику несрећу Русији !
Види бате,
све креће као зезање,
неки мика узме и све наопачке, трас, трас ...
Дође други шаљивџија,
па и он. удрииии по лудилу !
Онда они оду,
а народ мисли тако треба па настави да прича наопачке !
То смо учили још у гимназији,
или у војсци, хммм, заборавио ...
Било време поскупљења, несташица,
у гомили пред продавницом неко провали да ће нестати млека.
И народ ко ненормалан купује по три литра, по четири.
Наравно млека има,
и ко је оно рекао да ће нестати ?
Нема га !
Taman posla da sam bosanacNemas definiciju genocida?
Ne trazim iz udzbenika, moze svojim recima.
Mislim da si ti neki bosnjo, koji hoce da spusta lestvicu genocida, da biste mogli da vicete:"djenosajd, djenosajd!"
Pa, zasto onda radis za bosnjacku stvar i spustas lestvicu genocida?Taman posla da sam bosanac
Bosnu nisam ni spominjao,nemoj da mi imputiras nesto sto nisam rekao.Pa, zasto onda radis za bosnjacku stvar i spustas lestvicu genocida?
Pomenuo si genocid, a to je vazna tema u Bosnjaka.Bosnu nisam ni spominjao,nemoj da mi imputiras nesto sto nisam rekao.
Zabole me za bosnjake,govorim o UkrajiniPomenuo si genocid, a to je vazna tema u Bosnjaka.
Spustas lestvicu genocida suvise nisko, i radis za njihovu stvar.
A zašto Putin gura vojsku u rat koji ne može dobiti
Apsolutno nema šanse da ruska čizma gazi Kijevom ili Lavovom. Dapače, nema šanse ni da gazi Hersonom, Odesom i Harkivom, ergo, ništa od denjacifikacje i demilitarizacje Ukrajine - proklamiranih ciljeva ruske invazije.Мисли да може,
па се чак толико занео да више није ни опрезан
као кад је отимао Крим.
То ће га коштати,
али трагедија је што ће коштати Русе који се коначно уврстише у људе ...
О трагедији Украинаца да не говорим !
Apsolutno nema šanse da ruska čizma gazi Kijevom ili Lavovom. Dapače, nema šanse ni da gazi Hersonom, Odesom i Harkivom, ergo, ništa od denjacifikacje i demilitarizacje Ukrajine - proklamiranih ciljeva ruske invazije.
CIA je ulozila samo 20 miliona dolara. Prevrat su izvrsili Milosevicevi ljudi, jer je posle svih poraza postalo besmisleno,(а Америка је тад уложила 100 милиона долара у ту победу)
CIA je ulozila samo 20 miliona dolara. Prevrat su izvrsili Milosevicevi ljudi, jer je posle svih poraza postalo besmisleno,
a zapad nije hteo da saradjuje. Pa kad je Patrijarh Pavle rekao daar Milosevic treba da ode...
Tako je. Licno Milosevicev savetnik je rukovodio organizacijom demonstracija.5. Oktobar izvršili Miloševićevi ljudi ?
Tako je. Licno Milosevicev savetnik je rukovodio organizacijom demonstracija.
Sta se pobrkalo? Demonstracije su bile samo cover up. Bilo je vecih demonstracija 90ih, recimo za kontramiting, pa Milosevic nije skinut.Nešto se tu pobrkalo.
Poredjenje sa Srbima i Turcima je glupost.Па зато што повлачи црту
која ће остати заувек !
Није важна цена - важан је циљ.
Ми Срби смо исто тако једном давно повукли непрелазну границу према Турцима.
Шта ту има нејасно ?
Etnički počistiš pa nema nikoga tko te ne voli, naravno.Ma koji će im to ..? Imaju teritorije onoliko !
Treba da urade isto što i mi, da povuku svoj narod kao što smo mi svoj iz ustašije. Koji će andrak tamo gde ih ne vole ?
Poredjenje sa Srbima i Turcima je glupost.
Rat izmedju Ukrainei Rusije je poceo kao gradjanski rat
da bi kasnije prerastao u oslobodilacki rat od NATO okupacije.
![]()
Je li našao jedini način da je brani ako mu je stalo do svog naroda?A sta da radi?
Da proglasi kapitulaciju?
Ili samo da ne ide u kontraofanzovu, vec do daljnjeg drzi status quo?
Pa, nije on poceo rat, vec brani zemlju ciji je predsednik.
...
Ne brani Zeljo Ukrajinu od Rusa koliko odrađuje one novce koje je dobio od Zapada
Па зато што повлачи црту
која ће остати заувек !
Није важна цена - важан је циљ.
Ми Срби смо исто тако једном давно повукли непрелазну границу према Турцима.
Шта ту има нејасно ?