Nailpolish...

jbg zene sta da vam kazem :confused:
ja lak mazem samo nesto nezno pa cak i to menjam svaki treci dan!!
jbg mlada mama,kupam bebu svaki dan kupam sebe kupam muza mhmhmhmh 8-) ,perem sudove rucno bez rukavica jbg kad mi se u porodici uclani jos neko kupicu valjda masinu :roll:
tako da meni bilo koji lak odgovara sad poslednje sto sam uzela bio je Yves Rocher ,sta znam nije ubi boze

Dugo mi traje bordo lak od oriflame, sto me iznenadilo, ali jeste sedefast i malo svetliji nego u katalogu i uvek stavljam bezbojni ispod. Nailfinity max factor je isto dobar, ali nista posebno.

Meni je dobro skoro sve od Alessandro proizvoda za negu noktiju, svašta sam probala. E sad , što se baš konkretno lakova tiče, meni se nešto ne dopada njihov izbor boja, ali imaju odlične lakove za frenč manikir, prilično su trajni.

Nivea, neki sa vitaminom E, trajao je nedelju dana. Uglavnom mi lak traje vise dana, ali takticki lakiram nokte, po pola sata i cekam da mi se prethodni sloj skroz osusi pre nego sto premazem novi, i ocistim nokte pre lakiranja posto je n pr. krema masna podloga i utice na skidanje i krzanje laka.

Setila sam se još jednog, ako volite svetlije nijanse-Aura br.169, bledo bledo rozikasta boja,super izgleda na noktima. Već par puta su me pitali koji je to lak kad sam ga namazala. A još je i jako jeftin. Ja uvek preko namažem top coat i traje par dana.

Aura set za frenč je odličan! Meni traje i po nedelju dana! Inače koristim frenč, tamno crveni ili crni i videću da poslušam vaše preporuke kada prvi put budem otišla u šoping. Dakle l'oreal i max factor. Od max factora sam koristila sve osim lakova za nokte i prezadovoljna sam.

Back